Şarj süresi

Sponsorlu Bağlantılar

vhogy

Üye
    Konu Sahibi
Şarj süresi
Merhaba;
Öncelikle telefondan anlayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Forumu uzun süredir takip ediyorum. Nokia N70 cihazım vardı. 2. senesinden beri foruma ara ara girerim. Konumuza geri dönecek olursam. Bir yıldır Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum. Telefonumda hiçbir şikayetim yok. Telefonumu 1 yıl boyunca kullandım ve herşeyini ezberledim. Şarj süresini bile. Tamamen boşken 2 saat 15 dakikada şarj oluyordu. Son 2 haftadır telefonum 4 saat üzerinde şarj oluyor. Orjinal şarj aletini kullanıyorum. şarj uyarısı verdiğinde %10-15 civarında şarja takarım. Bunun sebebi bataryanın ömrünün bitmiş olmasından mı kaynaklanıyor? yoksa başka bir sebepten mi?
Ayrıca günde bir kez şarj ederim bazı günler 1.5 günde bir şarj oluyor. 400 kez şarj yapmışımdır. Li-ion piller 1000 kez doldurma ömürlüdür yazıyor kendi sitesinde.
 


AHKE

AHKE

Üye
şu programı yukle teli şarja tak sonra sonra o programa gir ordaki sayısal degerleri bana yaz yada ekran göruntusunu paylaş
 
jojo_va

jojo_va

Üye
uçuş moduna al daha hızlı şarj alır.
 

vhogy

Üye
    Konu Sahibi
1698 mah yazıyor. 2 adet şarj aleti var bende. Birisi 2 saatte birisi 4+ saatte şarj ediyor. Malesef program ikisinide 1698 mah gösteriyor.
 


Üst Alt