Kulaklık garanti kapsamında değiştirilebilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Kulaklık garanti kapsamında değiştirilebilir mi?
Cep telefonu kullanıcılarının vazgeçilmezi dediğimizde aklına gelecek olan ilk olarak isimler arasında kulaklıkları yer almaktadır. Kulaklıklar bazı sorunlardan ötürü bozulabiliyor ve hatta kablosunda kopukluklar yaşanabiliyor.

Bu yaşanan sorunlarda kulaklıklar garanti kapsamı içerisine girip girmediği ise en çok merak edilen sorulardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Gerçekleştirilen açıklamaya göre cep telefonu kutusu içerisinden çıkan tüm elektronik aletler garanti kapsamı içerisinde sayılıyor ve dolayısıyla garantili olarak karşımıza çıkıyor.

Bazı firmalar kulaklıklar da yaşanabilecek problemleri de garanti kapsamı içerisinde sayarken, garanti kapsamında kulaklıkların değiştirebiliyor. Ancak kablolarda yaşanan soyulma gibi sorunlarda bunu kabul etmiyor ve hatanın tüketici de olduğunu belirtiyor.

Bazı firmalar ise kulaklıkların ve diğer cihazlarında garanti kapsamı içerisinde olduğunu söylerken bunun garantiden değişimini gerçekleştiriyor. Uzun lafın kısacası kulaklığın garanti kapsamı içerisinde olup olmaması tamamıyla ürüne hangi teknik servisin hizmet verdiğine bağlı oluyor.

Kulaklıklar ile ilgili bir sıkıntı varsa garanti kapsamından değişiklik yapmak için şansınızı en az bir defa denemenizi öneriyoruz.
 
  • Beğen
Tepkiler: redhead ve BLasTeaR


Üst Alt