Sarışınların Nesli Tükeniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FrontmaN

Üye
Nesli korumak lazım Hadi arkadaşlar norveçe-isveçe bi el atıverin.

hidayet

Üye
sarışın esmeri nede kumralı benim için en güzeli insan olanı

genelde şarışın bayanlar daha çokk insancıl ve sevdiğine bağlıı

FrontmaN

Üye
<div class='quotetop'>(hidayet &#064; Feb 28 2006, 04&#58;09 PM) [post=287863]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sarışın esmeri nede kumralı benim için en güzeli insan olanı
[/b][/quote]

Kesinilkle ( )

<div class='quotetop'>(requiemksk &#064; Feb 28 2006, 02&#58;11 AM) [post=287692]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
walla sarısınlardan cok benim ilgimi kızıllar cekıyo...nedemis büyüklerimizz.. sarısının adı kızılın tadı
[/b][/quote]
Katılıyorum arkadasım sana eskiden sarışın olmak ayrıcalıktı şimdi her yer sarışın kaynıyor.Ama hiçbiri doğal sarışın değil.En iyisi en farklısı kızıl

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(impavidus &#064; Feb 28 2006, 07&#58;04 PM) [post=288046]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(requiemksk &#064; Feb 28 2006, 02&#58;11 AM) [post=287692]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
walla sarısınlardan cok benim ilgimi kızıllar cekıyo...nedemis büyüklerimizz.. sarısının adı kızılın tadı
[/b][/quote]
Katılıyorum arkadasım sana eskiden sarışın olmak ayrıcalıktı şimdi her yer sarışın kaynıyor.Ama hiçbiri doğal sarışın değil.En iyisi en farklısı kızıl
[/b][/quote]
Bir de renkli gözlü ve beyaz tenli olursa.... ufff tadından yenilmez....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...