gölgee_65
Üye
-
Konu Sahibi
-
iphone 4s sar değeri yüksek modellerdendi sanırım...
Iphone gibi bir dev firma herşeyi üretiyor da sar değeri düşük bir model üretemiyor mu? Bilerek mi yapıyor?
sar degeri salt olarak şebeke sinyaline baglamak yanlış olur batarya ekran chipsetlerde sar degerinde etkilidir
bilemiyorum fakat s2'nin iphone 4s'e nazaran baya düşüktü...
Arkadaşım biraz daha konuyu açabilir misin? Çünkü gerçekten bu sar değeri sağlık açısından çok önemli bir konu. Sar değeri neye göre belirleniyor ve böyle bir çağda telefon üreticileri neden hala daha düşük sar değerli tel üretemiyor? Çok mu zor bir iş onlar için?
----------Eklendi @ 23:23:32 ---------- Yazıldı @ 23:20:07 ----------
sar değeri konusunda samsung gerçekten başarılı bir şirket. Çünkü hemen hemen tüm modelleri piyasadaki diğer modellere göre çok düşük oluyor. Demekki adamlar insan sağlığına önem veriyorlar. Ama şebeke çekim konusunda da bilmiyorum bu benim izlenimlerim en pasif olan samsung oluyor nedense. Bu bi tesadüf mü? Bu konuya artık noktayı koyalım arkadaşlar
sinyaL ne kadar zayıfLarsa sar değeri bir o kadar artar..
arkadasım açıklıyacak bir şey yok sar degerini sil aklından şöyle düşün telefonun yaydıgı zararlı sinyaller şimdi bu zararlı sinyaller nelerden çıkıyor saysam sayfalar yetmez ekranlar. tasarruflu ampuller. mikrodalga fırınlar. yani nerdeyse enerji tüketen herley etrafına zararlı sinyaller yayar ne kadar enerji tüketimi o kadar sinyal gelelim samsungun düşük sar degerine samsung ne kadar enerji tüketiyo nokia ne kadar enerji tüketiyor. Verilen sar degerleri minimum enerji tüketiminde ölçülmüş degerlerdir. Sonuç olarak fabrika verilerine bakarsak yanılabiliriz ortalama kullanımda tüketilen enerji ve açıga çıkan sar degerlerini gözönünde bulundurnamız lazım ki biz bu degerlere ulaşamayız o yüzden fazlada kafaya takmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?