Şapka çıkartılacak hırsızlık olayı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
    Konu Sahibi
Şapka çıkartılacak hırsızlık olayı!
Tabii ki hırsızlığı mazur gösterecek hiçbir olay olamaz ama bu hırsızların projesi 'vay be' dedirtiyor. Keşke akıllarını iyi şeylere işletseler

Sınır ötesi bir hırsızlık projesine imza atan hırsızların, Danimarka’da sağ teklerini çaldıkları tasarım ayakkabıların sol teklerini de İsveç’teki mağazalardan yürüttükleri ortaya çıktı.

Polisler aylardır, Malmö’deki tasarım ayakkabı satan dükkanlardan sadece sol teklerin çalındığı şikayetini alıyor ancak buna bir anlam veremiyordu.
Times’ın haberine göre, polisin kafasını meşgul eden gizem, komşu Danimarka’da ayakkabıların sağ teklerini sergileme adetinin olduğu ortaya çıkınca çözüldü.

DANİMARKA'DA SAĞ TEKLER, İSVEÇ'TE SOL TEKLER SERGİLENİYOR

Malmö’deki bir dükkanın satış elemanları, hafta sonunda ellili yaşlardaki iki adamın sol tekleri çaldığını gördüklerini söyledi. Hırsızlar 7 sol teki alıp kaçtı. Bunlar sağ tekleriyle eşleştirildiklerinde bir çift ayakkabının değeri 900 sterlin ediyor.

Daha önce de sol teklerin ortadan kaybolduğunu fark ettiklerini ancak buna bir anlam veremediklerini söyleyen mağaza çalışanı Anna Johansson, Danimarka’daki dükkanların sağ tekleri sergilediklerini İsveç’te ise bunun tam tersinin yapıldığını öğrendiklerinde durumun açıklık kazandığını belirtti.
125 ayakkabı mağazasının bulunduğu Malmö, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’dan trenle 30 dakika uzaklıkta bulunuyor.

İşte yorumlar sizin:ehe

• Beğen
Tepkiler: !LeBron James! ve eraykoten

rapman

rapman

Üye
ilk kez böyle bir hırsızlık olayı duydum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilginçmiş..:ehe

intoman

intoman

Üye
süpermiş yha koptum :kop::d:

Sehzade

Üye
haha adamlar islerini saglama almıslar:D

arslansem

arslansem

Üye
Saçma geldi bana :D

SeRKaNCa16

Üye
azme bak abı yaaa

djoz-

djoz-

Üye
"öbür teki çinde de olsa gidiniz.." :D

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
    Konu Sahibi
yav adamlar tek tek çalıyolar hehe:ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Vay be :muha:

haltie

haltie

Üye
zekice 900 sterlin çok iyi para:ehe

egemen3223

egemen3223

Üye
zekice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...