PriZm Üye emre641996' Alıntı: Çalışır mi ki öyle peki garanti yapıyor muymus? - - - Eklendi - - - Veya yenisini veriyor mu Genişletmek için tıkla ... Garanti ücretli değiştiriyor sanırım. Çalışır ya.Sadece ucundaki plastik kırıldı.Şuanda kalem ekrana değdirmeden algılıyor kalibrasyonu bozuk.Tek sorun bu.
emre641996' Alıntı: Çalışır mi ki öyle peki garanti yapıyor muymus? - - - Eklendi - - - Veya yenisini veriyor mu Genişletmek için tıkla ... Garanti ücretli değiştiriyor sanırım. Çalışır ya.Sadece ucundaki plastik kırıldı.Şuanda kalem ekrana değdirmeden algılıyor kalibrasyonu bozuk.Tek sorun bu.
-Emre Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Garanti ücretli değiştiriyor sanırım. Çalışır ya.Sadece ucundaki plastik kırıldı.Şuanda kalem ekrana değdirmeden algılıyor kalibrasyonu bozuk.Tek sorun bu. Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun abi ne diyelim =( düzgün calisacaksa sorun yok =)
~N.A.W.Y~' Alıntı: Garanti ücretli değiştiriyor sanırım. Çalışır ya.Sadece ucundaki plastik kırıldı.Şuanda kalem ekrana değdirmeden algılıyor kalibrasyonu bozuk.Tek sorun bu. Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun abi ne diyelim =( düzgün calisacaksa sorun yok =)
enterneoll Üye Konu Sahibi Telefonu verdim 15 iş günü içinde teslim ediceklermiş ekran içinde bir not bıraktım durum çubuğunda burn in olayı vardı bakalım sonuç ne olucak
Telefonu verdim 15 iş günü içinde teslim ediceklermiş ekran içinde bir not bıraktım durum çubuğunda burn in olayı vardı bakalım sonuç ne olucak
enterneoll Üye Konu Sahibi CanKartaL' Alıntı: Geçmiş olsun. Orjinal romla da çözemedin sanırım sorunu öyle mi? Genişletmek için tıkla ... orjinal rom ilede çözülmedi sorun
CanKartaL' Alıntı: Geçmiş olsun. Orjinal romla da çözemedin sanırım sorunu öyle mi? Genişletmek için tıkla ... orjinal rom ilede çözülmedi sorun