SanDisk en iyisi
Ismayil951 Üye sürmenaj6169' Alıntı: arkadaşlar hafıza kartı alacagım 16gb class10 micro sd sizce hangi markayı almalıyım? Genişletmek için tıkla ... ijiside iyi marka ben 32gb lik class 10 aldim 37 dolara orjinal kore mali. sende bak orjinal olsun
sürmenaj6169' Alıntı: arkadaşlar hafıza kartı alacagım 16gb class10 micro sd sizce hangi markayı almalıyım? Genişletmek için tıkla ... ijiside iyi marka ben 32gb lik class 10 aldim 37 dolara orjinal kore mali. sende bak orjinal olsun
pro.engineer Üye Konu Sahibi ümran' Alıntı: dostlarım 16 gb alcm kaça patlar bize Genişletmek için tıkla ... gittigidiyordan bakabilirsin sandisk 16gb class10 lar 24 den başlıyor - - - Eklendi - - - ümran' Alıntı: dostlarım 16 gb alcm kaça patlar bize Genişletmek için tıkla ... gittigidiyordan bakabilirsin sandisk 16gb class10 lar 24 den başlıyor
ümran' Alıntı: dostlarım 16 gb alcm kaça patlar bize Genişletmek için tıkla ... gittigidiyordan bakabilirsin sandisk 16gb class10 lar 24 den başlıyor - - - Eklendi - - - ümran' Alıntı: dostlarım 16 gb alcm kaça patlar bize Genişletmek için tıkla ... gittigidiyordan bakabilirsin sandisk 16gb class10 lar 24 den başlıyor