Sandisk 8GB USB 9.95 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KayraBey

Üye
Kardeşlerimi kazıklamayı severim

8 gb 10tl mi gayet uygun hemen alcam da bu bilgi doğru mu ?

Enes

Üye
Aaa ayıp ediyorsun kardeşim. Yarın sabahtan Bim'in kapısına dayan al Usbyi
yahu yakınımda 7-8 tane Bim var yamyam gibi saldırıyolar harp var sanki ordan geçerken o izdiham milletin elindekini çekiştirmeler

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi

yahu yakınımda 7-8 tane Bim var yamyam gibi saldırıyolar harp var sanki ordan geçerken o izdiham milletin elindekini çekiştirmeler

Aynen erkenden gitsen bile belki bazı yamyamlar yüzünden bize yâr olmayabilir Gözümüz açık olsun

Açılış saati pek kalabalık olmuyo en azından buradaki böyle

- - - Eklendi - - -

inşallah uyanabilirim

erkenden gidelim de bu maxicebe bim'e özel bir panel isteyelim tüm gelişmeleri takip edebiliriz mesela ben tableti kaçırdım üzüldüm bim paneli olsa sürekli bakardık yani

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
09:30 Açılıyodu sanırım 9'da orada olur açılınca koşa koşa gider alırım hemen artık

ben iki tane garanti alırım 8+8=16 gb

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Bilemiyorum şimdi bilgisayar falan olacak ya kesin dolar orası Daha önceden görmüştüm fotoğraf makinesi için bile acayip bekleyen topluluk vardı Düşün artık

- - - Eklendi - - -

ben iki tane garanti alırım 8+8=16 gb

Hadi bakalım hayırlısı

sizinkiler de hayırlı uğurlu olsun

- - - Eklendi - - -

carrefour real pratiker bu gibi yerler de 4 gb flash bellek 19tl tabi bir ara şimdi nedir bilemem kısaca bim her şekil önde gidecek onun için uğraşıyo

- - - Eklendi - - -

bence bu bim çok ilerleyen zamanlarda tamamen bir alışveriş mağazası olacak gıda'yi bile kaldıracak adamların operatörü yoktu o bile oldu düşünün mağazası neden olmasın yaşasın bim yaşasın le kola le sandisk

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah birader
Fiyatlarda değişim çok oluyor ama en ucuzu şimdilik bu

Enes

Üye
iyidir iyidir bim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...