Öneri SANAL TUŞLAR

Sponsorlu Bağlantılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Root at değiştirirsin

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Root atarsan xstana ile değiştirirsin

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Anladım

ilyasfizik

Üye
Lolipop guncellemesinden sonra zaten sanal tuslar değişiyor.
Ama ben eskisinden daha memnunum.

ilyasfizik

Üye
Yuvarlak Ana sayfa tusu çok saçma

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
ben tam tersine bu sanal tuşları istediğim için hoşuma gidiyor ama eskisenide aramıyo değilim

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lollipop güncellemesinden sonra küçük bir güncellemeyle tuslar da degisti lakin tusların boyutları çok büyük bu yüzden değisse de degismese de kaba duruyo.Bir de bakıyosun eskiyi arar olmussun.

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
aslında tuş kombinasyonu yapabiliyosun yerlerini değistiriyosun bazı şeyleri ekleyebiliyosun yeni bi güncellemeyle 2 secenek sunsalar kullanicilar istedigini secse daha iyi olur

Invoke

Invoke

Üye
Root hayattır. İster küçült, ister değiştir, istersen tamamen kaldır tuşları.:D

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Konuyu hortlatmak olacak ama yeni konu acmak istemedim. Cihazim rootlu lolipop yuklu nasil sanal tuslari ve biltirim barini sefaf yapabilirim.

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Öncelikle G3 ayarlar bölümüne gir tam emin değilim ekran bölümünda sanal tuş diye bi bölüm olması gerekir. Ordan hem yerini hemde o tuşlarin siyah yada beyaz olmasini secebiliyorsun. Ama rootsuz cihazda varmi bilmiyorum. Araştirip tekrar yazacağım

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Adım 1

Ayarlar menüsünü açın.

Adım 2

Ekran sekmesini açın.

Adım 3

Ev dokunmatik tuşlar seçeneğine tıklayın.

Adım 4 (Butonları özelleştirme)

Daha sonra Buton kombinasyonu seçeneğini açın.

Adım 5

Açılan ekranda altta yer alan butonlardan istediğinizi tutun ve alt barda istediğiniz sıraya yerleştirin. Ayrıca buradan diğer butonların yerlerini de özelleştirmeniz mümkün. Son olarak alt bara en fazla 5 buton eklemenize ve bunları sıralamanıza izin veriliyor.

Adım 6 (Alt Bar rengini değiştirme)

Önceki sayfaya geri dönün ve Renk seçeneğine tıklayın.

Adım 7

Açılan ekranda seçeneklerden birini seçin ve arka planı değiştirin.

Adım 8 (Alt barı yok etme-kaldırma)

Son olarak eğer isterseniz alt barı tamamen yok edebilirsiniz. Bunun için önceki sayfaya geri dönüp Ev dokunmatik tular gizle seçmeniz yeterli olacaktır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt