Mesela hangi tema bi öneriniz varmı?tema yükle
Bi tema uygulama vs ile değişmiycek o zamanG3'ün kendine özel sanal tuşları olduğu için lollipop sanal tuşları ile değişmez.Ama nexus telefonlarda değişir
Eskiden nokia telefonumda hack vs yapıyodum ama telefonu bida açılmadı hard format attım düzeldi tabi tekrar hack ladım ama artık o tarz şeylere kafam basmaz olduRoot yaparsan değiştirirsin.

Bunlar temaysa birinin adını verirmisin bende bi denemek istiyorumXperia Z den örnekler:
Bazılarının isimleriBunlar temaysa birinin adını verirmisin bende bi denemek istiyorum
Bunları değilde play storeden sola launcheri denedim ondada sanal tuşlar aynı kaldıBazılarının isimleri
Kardeşim çok saol yardımcı oluyosunda ben sadece sanal tuşların değişmesini istiyorum zaten lg nin arayüzü hoşuma gdiyorDiğer temalarım [emoji1]

Hayır Launcher yükleme. Benim dediğim hani telefon> ayarlar > temalar bölümünden değiştirme yaptığımız temalar. Yani play storeden G3 temaları diye arat olması gerekir.Bunları değilde play storeden sola launcheri denedim ondada sanal tuşlar aynı kaldı
Lg smart world danda bakıyorumdaHayır Launcher yükleme. Benim dediğim hani telefon> ayarlar > temalar bölümünden değiştirme yaptığımız temalar. Yani play storeden G3 temaları diye arat olması gerekir.
Yok tema değil ben sadece sanal tuşları değiştirmek istiyorumsadece klavyede tema değişikliği istiyorsan google playden swiftkey uygulamasını indir çeşitli temalar var...
Baktim hemde baya baktim ama hem yazilanlardan fazla bisey anlamadim o yuzdenBuldum işte sana nasıl yapacağın hakında bilgi ve indirme linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Veya G3 için daha geniş bilgi ve temalar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız