"Sana Özel" kampanyaları kullanmayalım arkadaslar.Hatta Mümkünse aveayı bırakalm

Sponsorlu Bağlantılar

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
"Sana Özel" kampanyaları kullanmayalım arkadaslar.Hatta Mümkünse aveayı bırakalm
bana 1 hafta boyunca 5 tl ye 100 dk her yöne konusabilirsiniz diye mesaj geldi.Gönderdim 9 tl gitti.Aradım avea yı yanlıslık olmus olabilir dedi.Baya azarladım ettim 4 tl i geri gönderdiler.Daha öncede böyle cok yapmıstı avea.Bu kampanya bitsin bırakacam aveayı.vodafone gibisi yok ya.Ne kadar amötör bi gsm sirketi avea:off:

• Beğen
Tepkiler: hakan.c

tayfoon

tayfoon

Üye
slm kardeşim çok iyi bi konuya deginmişin aynı konudan bende muzdaribim. saglık olsun demiyelim en iyi hizmet nerde vodafone bizimle. reklam gibi oldu ama gerçekler bunlar yani. tekrardan gecmiş olsun kardeşim.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
cok amatör bi hat ya bu ay sonunda gececem kesin vodafone a

izmirligenc

izmirligenc

Üye
10yil kullandim ben hic otur seylerle karsilasmadim herturlu servisinden faydalandim ayrica bir cok yeniligi sunan oprt avea oncu seyler hep ondan cikmistir bilene tabiki

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
ben herkesten iyi takip ediyorum teknolojiyi merak etme sen

--mm33rrtt--

Üye
avea bir çok konuda önde olabilir tarifelerdir falan ama milleti kazıklamayı da iyi biliyorlar ve müşteri hizmetlerindekiler bir sorun olduğunda çok dır dır edip müşteriye gerekli saygıyı göstermiyorlar çekim gücü ses kalitesi vs. vs. turkcell tek geçerim o da biraz kazık olduğundan dolayı vodafone en uygunu gibi şuan bunları yazdım ama aveadan da ayrılamıyorum bütün yakın çevrem avealı olduğu için mecburiyetten avea yani

hakan.c

hakan.c

Üye
bilidğin avea işte ne beklersin :off:,kontörüm bitsin vodafona geçeceğim..

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
aveanın bi msj hakkını begeniom !

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
evet mesaj olayı cok güzel

--mm33rrtt--

Üye
mesaj olayını diğer operatörlerden önce başlatmış olmasaydı bu kadar çok ilgi görmezdi ve avealı olanlarda numarasını turkcell veya vodafone taşımaya başlarlardı ama ilk başlatan olduğu için baya müşteri kazandı

beluga48

beluga48

Üye
Eski bir turkcelliyim vodafona numara taşıdım.cep özgür tarifesi.bence en güzeli
1-6 tl ye 5000 sms
2-vodafonlularla arama başı 40 krş (10 saatte konuşşsan 40 krş 5 dakikada konuşsan 40 krş)
bu yüzden sevgililer için ideal :))
3-facebook twitter bedava
4-ilk sms ücresiz ondan sonra gün boyu 250 sms bedava (her yöne)

--mm33rrtt--

Üye
vodafone konuşmanı yarı da kesmezse dediğin doğru 10 saatte 40 kuruş 5 dakika da 40 kuruş ama belli bir yerden sonra konuşmanı kesiyor başıma geldiğinden dolayı söylüyorum ondan sonrada numaramı taşımıştım zaten 5 dakika da bir yada 10 dakika da bir konuşmam kesiliyordu tekrar arayarak konuşmaya devam ediyordum

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Bana dediler ki hattınız kapattırmayın 1 yıl boyunc faturanız %25 indirimli gelsin. Ok dedim ve indirimli kullandım 1 yıl. Bazen böyle güzel kampanyalar da oluyor..

irfanlive

Üye
arkadaşım ister vadofona geçersin ister başkasına bir yanlışlıkolmuş adamlarda düzeltip geri göndermişler o dediğin kampanyaları bende kullanıyorum valla çatır çatırda konuşuyorum avea dan da çoook memnunum bu 5. yılım hiç bir yerede geçmeye niyetim yok

Revengeful

Emekli Yönetici
Avea yi hiç sevmem zaten :D

irfanlive

Üye
Ne olacak bu avealı olmayanların hali. :)

Üst Alt