Odysseus Üye Tebrikler Güven abicim. Allah uzun ömür versin. Tabi sağlık, sıhhat, mutluluk ve ailen ile birlikte..
Tebrikler Güven abicim. Allah uzun ömür versin. Tabi sağlık, sıhhat, mutluluk ve ailen ile birlikte..
Samsunspor Emekli Yönetici Marchegiani' Alıntı: Tebrikler Güven ağabey. Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür Ederim İbrahim , Sağolasın
Marchegiani' Alıntı: Tebrikler Güven ağabey. Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür Ederim İbrahim , Sağolasın
Nadir Emekli Yönetici ne demek kardeşim şurda yaş olarak denk olan birkaç kişiyiz birbirimize destek olmamız lazım diye düşünüyorum..
ne demek kardeşim şurda yaş olarak denk olan birkaç kişiyiz birbirimize destek olmamız lazım diye düşünüyorum..
Samsunspor Emekli Yönetici nadir3391' Alıntı: ne demek kardeşim şurda yaş olarak denk olan birkaç kişiyiz birbirimize destek olmamız lazım diye düşünüyorum.. Genişletmek için tıkla ... Çok haklısın Nadir , düşüncelerine katılıyorum .. Her zaman Dostum Davut' Alıntı: Tebrikler..... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Alex Davut
nadir3391' Alıntı: ne demek kardeşim şurda yaş olarak denk olan birkaç kişiyiz birbirimize destek olmamız lazım diye düşünüyorum.. Genişletmek için tıkla ... Çok haklısın Nadir , düşüncelerine katılıyorum .. Her zaman Dostum Davut' Alıntı: Tebrikler..... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Alex Davut