teknolojibaronu
Üye
-
Konu Sahibi
-
S-PEN aktif kullanmayacaksan boşa masraf yapma bence. Note 5 uygulamaya 2 saniyede gircek G2 5 saniye bunun için para vermeye değmez. Kameralarıda iyi o dönemin telefonlarının.Eğer g2 den sıkılırsam ilk iş note 5 alıcam
Ama g2 bile gayet yeterli geliyor
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama bu aralar android oyunları bi durakladı adam akıllı oyun yok
Pc se oyun oynayamadığım dönemlere denk geldiği için beni 1 2 yıllığına pc den biraz uzaklaştırmayı başardı
Ama baktım kötüye gidiyor ben de yeni pc toplayarak çözdüm
Note 2 nin kalemini kullanamktan bozmuş bi insan olarak gücendimS-PEN aktif kullanmayacaksan boşa masraf yapma bence. Note 5 uygulamaya 2 saniyede gircek G2 5 saniye bunun için para vermeye değmez. Kameralarıda iyi o dönemin telefonlarının.
Note 2 nin kalemini kullanamktan bozmuş bi insan olarak gücendim
Hala arada note 2 yi açıp bi iki çizim yapıyorum (70 tl ye gidip spen aldım)
G2 alıp S-PEN'den taviz verebildiğin için öyle düşündümNote 2 nin kalemini kullanamktan bozmuş bi insan olarak gücendim
Hala arada note 2 yi açıp bi iki çizim yapıyorum (70 tl ye gidip spen aldım)
Note 2 yi satmadım ki hala ben de duruyor hala avatarımda bile note 2 var (note 5 de alsam note 2 duracak)G2 alıp S-PEN'den taviz verebildiğin için öyle düşündüm
Bi ara kapasitif olarak çalışan c-pen vardıHakikatten s-pen dedikleri icat başka birsey. Keşke s5'üzerinde de bir şekilde çalışsaydı. Bende gider bi s-pen alirdim
Note 2 yi satmadım ki hala ben de duruyor hala avatarımda bile note 2 var (note 5 de alsam note 2 duracak)
Bi ara kapasitif olarak çalışan c-pen vardı
o tuşun yanındaki iki vida ile az mı ayar yaptım yanımda küçük torna vida ile ince ayarlama yapıyordumS-Pen wi-fi ve ekran altındaki elektro manyetik güç sağlayıcısı ile çalışıyor. Dolayısıyla hiçbir kapasitif kalem S-Pen kadar gerçekçi his veren ve ekstra özellikli olamaz.
Bende Note 2 de çok yaptım. Daha Note 4'ün kisini kurcalamadım bile ayar varmı yokmu bilmiyorum.o tuşun yanındaki iki vida ile az mı ayar yaptım yanımda küçük torna vida ile ince ayarlama yapıyordum
Eğer g2 den sıkılırsam ilk iş note 5 alıcam
Ama g2 bile gayet yeterli geliyor
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama bu aralar android oyunları bi durakladı adam akıllı oyun yok
Pc se oyun oynayamadığım dönemlere denk geldiği için beni 1 2 yıllığına pc den biraz uzaklaştırmayı başardı
Ama baktım kötüye gidiyor ben de yeni pc toplayarak çözdüm
Pilin çıkması artık yeni amirallerde imkansız.Sağlam kasa ve tasarım ile canlı büyük ekran istiyorsan geçebilirsin onun dışında geçmeyi gerektirecek bir durum yok. Pil çıksa ve sd kart takılsa ilk ben alacaktım ancak beni kazanamadıimkanım olursa kendi telefonumu edge + ile takas edeceğim üzerine para verip.
hangi kapakİmkansız değil bence iphone 4s gibi kapak yapabilirler.
Sürekli cepte tornovida taşımak pratik değil ayrıca 4s batarya bi s4 vs gibi kolay çıkmıyor.İmkansız değil bence iphone 4s gibi kapak yapabilirler.
Pilin değişiminden kastımız yanında yedek pilin olur bitince diğerini takar hemen devam ederisin bi de zaten kablolu bi şey saçmaistese yapar ayrıca her zaman taşımak gerekmez bencepil değişimi talep etsen telefonun başına gelmeyen kalmıyor benim telefon açılsa soğur ve kullanmam şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?