Samsung’dan yeni metal Chromebook 3 duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung’dan yeni metal Chromebook 3 duyurusu geldi
Samsung’dan Chrome işletim sistemli yeni bir Chromebook duyurusu geldi.



Samsung, yeni notebook modellerini CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda resmi olarak duyururken, 2016 Notebook 9 Serisi sonrasında şimdi de yeni Chromebook 3 adındaki cihazını gün yüzüne çıkardı. Bu yeni cihaz 11 saate kadar batarya kullanım süresi ile dikkatleri üzerine çekiyor.



Samsung Chromebook 3 özel güçlendirilmiş metal kasası ile dikkat çekerken, bu kasa düşmelere, darbelere ve çizilmelere de belli oranda dayanıklı yapı içeriyor. Adından da anlaşılacağı üzere Google tarafından geliştirilen Chrome işletim sistemi üzerinde çalıştığını söyleyebiliriz.

Yeni cihazın teknik özelliklerini sunacak olursak eğer, Samsung Chromebook 3, 11.6″ büyüklüğünde ekrana sahip ve ekran çözünürlüğü ise 1366×768 piksel olmakta. Yeni Chromebook gücünü ise Intel tarafından geliştirilen Celeron N3050 işlemciden almakta.

Cihazda sistem belleği 2GB ya da 4GB olarak tercih edilebilirken, dahili veri kapasitesi ise 16GB olarak geliyor. 802.11ac ve Bluetooth 4.0 kablosuz bağlantı teknolojilerine sahip olan Samsung Chromebook 3’de HDMI, USB 3.0 ve USB 2.0 portları da bulunmakta.

Yeni laptop 1.14kg ağırlığında geliyor ve şu an için Samsung cephesinden ne yeni cihazın çıkış tarihi ne de fiyatına dair bilgiler gelmiş değil. Ancak çok fazla olmayan fiyat etiketi ile bir kaç hafta içinde belli pazarlarda satışa sunulacağını tahmin ediyoruz.




Samsung’dan yeni metal Chromebook 3 duyurusu geldi - MaxiCep
 


Üst Alt