Samsung’dan yeni Exynos yonga seti için tanıtım filmleri geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Samsung’dan yeni Exynos yonga seti için tanıtım filmleri geldi
Samsung şu an için teknoloji segmentinde en büyük firmalar arasında lider durumda. Akıllı telefon ve tablet segmentinde üstün başarısını sürdüren Samsung donanım segmentinde de ürünleri ile boy gösteriyor.Samsun gekran, yonga seti ve bellek alanlarında kendi ürettiği donanımbileşenlerini ürünlerinde kullanırken, diğer üreticilere de satıyor.

Samsung yonga seti segmentinde Exynos adını verdiği ürünlerlekarşımıza çıkıyor. Samsung Galaxy S III ve Galaxy Note II‘de Cortex-A9 tabanlı Exynos 4 Quad yonga setini kullanmayı tercih eden Samsung, geçtiğimiz günlerde de karşımıza Cortex-A15 tabanlı Exynos 5 Dual yonga seti ile çıktı. Google‘ın yeni küçük dizüstü bilgisayarı ChromeBook ile yine Google‘ın yeni tableti Nexus 10 bu yeni yonga seti ile geliyor.32nm üretim teknolojisi ile üretilen Samsung‘un yeni yonga seti 1.7Ghzsaat hızında çalışan çift çekirdekli Cortex-A15 işlemcisini barındırıyor. Yonga seti üzerinde ARM Mali-T604 grafik işlemcisine yer verilmiş. Hem düşük enerji tüketimi hem de yüksek performans sunan yeni yonga seti,GLBenchmark testinin de liderliğini almayı başardı.Samsung bu yeni yonga seti ile ilgili yeni bir tanırıtım videosu yayınladı, videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[video=youtube;biqoQqRfyfo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=biqoQqRfyfo#![/video]

zappinger

Üye
çok sağlam bu ya bi gelsede görsek

erko merko

erko merko

Üye
Eğer galaxy s4 exynos 5 cpu ve mali t604 gpu kullanırsa darmadağan eder ortalığı, değil iphone 5, 5s bile çıksa kesemez önünü :D

Placebo-

Placebo-

Üye
Cihaz stabil olursa ne ala.. :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Android bırakmalı bence yada şu dalvik olayı kalkmalı

Placebo-

Placebo-

Üye
S4'ün tegradan iyi olduğunu görmüş olduk. :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Filmi geldi ama :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt