Haber Samsung'dan Cebinizin Dikişlerini zorlayacak 7 inçlik thablet GALAXY W TANITILDI

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'dan Cebinizin Dikişlerini zorlayacak 7 inçlik thablet GALAXY W TANITILDI
7 inç'lik Galaxy W'nin teknik
özellikleri, ekranı kadar büyük değil.Cihazın bilinen özellikleri, ise :
- 1.2GHz dört çekirdekli işlemci,
- 1.5GB RAM,
- 16GB Depolama,
- 8 megapiksel arka kamera,
- 3500mAh pil,
- Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi.

Ekran yatay moddada çalışabiliyor.Arkası note 3 gibi dikişli bir tasarıma sahip olan bu modelde nerdeyse tasarım adına ise bir değişiklik göstermiyor

cihaz 499$ fazla pahalı olmasada bu fiyata daha iyi bir cep alabilirsiniz
@mehmettech
Ve o cihaz

PriZm

PriZm

Üye
Resimde sağdaki elemana bakıyorum ve hayal ediyorum sokakta bunu birisi ile görüşürken kullansan ne derler acaba.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, mehsevim ve The Shadow

ArMaGeDdOn_87

Üye
Gereksiz bişey iyice saçmaladılar artık zaten çok yüksek ihtimal satışı da çok az olur

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve mehsevim
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Donanım olarak çok gereksiz.

Invoke

Invoke

Üye
The Shadow

The Shadow

Üye
:oha: Ben S3 ü cepte taşırken pantolon 1 cm kayıyor bunu koysam temelli düşer :ehe

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve Aybin.Kilic
PriZm

PriZm

Üye
Ben ipad çıkarıp video çeken gördüm. Hem de bir çok kez. :D
:ah:
Bende Rihannanın konserinde iken çaprazımda 4-5 kişi iPad ile video çekiyordu.Benim değil ama yanımdakilerin falan önünü kapatıyordu.Konserlerde yapılacak en son şeylerden biri belkide.Nasıl bir mantık anlam veremiyorum açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve The Shadow
Invoke

Invoke

Üye
Çeşit çeşit insan var. :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Tablet niyetine alacaksın. Kimseye söylemeyeceksin telefon olduğunu :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, Aybin.Kilic ve The Shadow
Invoke

Invoke

Üye
Anaa, ben tablet sanmıştım. :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, Aybin.Kilic ve The Shadow
skylinegti

skylinegti

Üye
saçmalık ötesi ,böyle gereksiz bir cihazı mobil dünyaya kazandırdığı için samsung'a teşekkürler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tek kelime: Saçmalık

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cep telefonu dediğin cebe girecek arkadaş!!. Bu kadar gereksiz bir cihazı imal eden , tasarlayan ve piyasaya süren herkese sevgiler yolluyorum!!! deyip gereksiz işler yolunda samsunga başarılar diliyorum...

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
enterneoll

enterneoll

Üye
Resimde sağdaki elemana bakıyorum ve hayal ediyorum sokakta bunu birisi ile görüşürken kullansan ne derler acaba.
deme öyle eskiden note 2 veya note 3 kullananlarada öyle diyorlardı bak şimdi ne oldu sen note 2 kullanıyorsun evet bencede bu cihaz cidden büyük ama alışıcaz ve bence rahatsız edici değil bende büyük cihaz kullanmayı seviyorum

Invoke

Invoke

Üye
Tasarım güzel olsa kullanılır bence. 6-7 arası. :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Alanlari kiliyoruz arkadaslar. Galaxy Wonder Ice Cream Sandwich mağdurları was here.

• Beğen
Tepkiler: FatıhOztrk, PowerPlay ve Aybin.Kilic
PriZm

PriZm

Üye
deme öyle eskiden note 2 veya note 3 kullananlarada öyle diyorlardı bak şimdi ne oldu sen note 2 kullanıyorsun evet bencede bu cihaz cidden büyük ama alışıcaz ve bence rahatsız edici değil bende büyük cihaz kullanmayı seviyorum
Bu aşırı derecede büyük ama.Note 2 nin 2 katı neredeyse.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll

Üst Alt