Haber Samsung'un Galaxy Note7 akıllısı Android 7.0 Nougat ile test ediliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un Galaxy Note7 akıllısı Android 7.0 Nougat ile test ediliyor
Anroid Nougat'lı Galaxy Note7 benchmark sonuçlarında göründü.



Şu sıralar gündemde olan akıllı telefon modellerinden bir tanesi Galaxy Note7 olurken, Güney Kore deviSamsung'un bu sene Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge akıllı telefon modelleri ile en önemli modellerinden birisi olacak ve üst düzey donanım özellikleri içerecek olan yeni akıllı telefonun Ağustos ayı başında düzenlenmesi beklenen "Unpacked" etkinliği ile gün yüzüne çıkacağı ifade ediliyor.



Cihaz hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de yeni bir Geekbench bilgisi ortaya çıktı. Buna göre Samsung SM-M930F model numarasına sahip olan akıllı telefon Google'ın Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi ile benchmark veri tabanında ortaya çıktı.

Google, kısa bir süre önce yeni Android sürümünün ismini Nougat olarak duyurmuş ve numarasını da 7.0 olarak belirlediğini kaydetmişti. Bu işletim sisteminin Ekim sonu ya da Kasım ayı başında yeni Nexus akıllı telefon modelleri ile pazara sunulması bekleniyor.

Baktığımızda yonga seti 1.5Ghz sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7420 olarak yer alıyor ve iddialar ise Exynos 8893 ile geleceği şeklinde. Ayrıca diğer bir versiyon da Qualcomm Snapdragon 823 ile sunulabilir. Ayrıca sistem belleği de 3GB olarak yer alıyor. Bu özellikler de cihazın prototip olabileceğini gösteriyor.

Yeni akıllı telefonun 5.7" büyüklüğünde ve iki yanı kavisli ekran ile sunulacağı kaydedilirken, ekran çözünürlüğü de 25601440 piksel Quad HD olarak gelecek. 6GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içerecek olan cihaz 12MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunulacak.

Samsung'un Galaxy Note7 akıllısı Android 7.0 Nougat ile test ediliyor
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'


furyzer0

furyzer0

Üye
Tüh, 4k bekliyorduk

Sent from mTalk using lumia950
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tüh düz versiyonuda bekliyorduk

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
The Pancar

The Pancar

Üye
Samesungun bu telefonu piyasaya sürmesine gerek yok
 
The Pancar

The Pancar

Üye
S7 edgeden s pen dışında ne farkı var
 
Luck Star

Luck Star

Üye
S7 Edge + gibi de düşünülebilir aslında illa fark olmasına gerek yok. Mesela abim 5" ten büyük telefon kullanamıyor sürekli yere düşürüyor ben de 5.5"e alıştım yani herkesin ideal boyutu vardır geriye teferruat kalır :D

Farkına gelirsek evet pek fark olmaz S-Pen, varsa iris tarayıcı bir de çok düşük bir ihtimalle gereksiz olsa da 6Gb ram ve daha büyük batarya olabilir...
 
  • Beğen
Tepkiler: The Pancar


Üst Alt