Samsung'dan Android 2.3 işletim sistemli yeni akıllı telefon: GT-i8250

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'dan Android 2.3 işletim sistemli yeni akıllı telefon: GT-i8250

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung'un yeni modeli GT-i8250 ufukta göründü. 1 GHz saat hızında faaliyet gösteren tek çekirdekli Marvell işlemci ile 512 MB RAM'in güç verdiği GT-i8250, Android 2.3 ''Gingerbread'' işletim sistemini kullanıyor.

Ön yüzünde 0.3 megapiksel, arka yüzünde ise 5 megapiksel çözünürlüğünde kameranın konumlandırıldığı akıllı telefonda, 4.0-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekrana yer verilmiş. 4 GB'lık dahili flash belleği microSD kartlar aracılığıyla yükseltilebilen akıllı telefon, Wi-Fi, Bluetooth, NFC ve 1650 mAh'lik bataryaya ev sahipliği yapıyor.

Samsung GT-i8250'nin China Mobile yolcusu olması beklenirken akıllı telefonun diğer pazarlara giriş yapıp yapmayacağı açıklanmadı.

• Beğen
Tepkiler: halil3939

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çok satar bence :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
aynı samsung 9001 kemara şekli degısık :)

sataer

Üye
samsungun bu haftaki telefonu bu demek ki. Kabak tadı verdiler artık

sataer

Üye
kabak tatlısı demedim ;) Sürekli yeni cihazlar verip diğerlerinin ikinci elini düşürüyorlar güncelleme destekleri de az oluyor

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bunu butun telefon uretıcılerı yapıyor bırı gelır dıgerı duser düzen boyle guncellemeye gelınce evet orası dogru ama daha once samsungun cok modelını kullandım guncelleme az cıkması su yuzden zaten cıhazda sorun kolay kolay cıkmıyor guncellemeyede gerke duymuyor

sataer

Üye
ya işletim sistemi güncellemeleri?? Galaxy s ics alamadı ama iphone 3gs hala alıyor aradaki fark bu kardeşim ;)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
iphne 3gs hala nasıl alıyor yaw?:hmmm

sataer

Üye
adamlar bir telefon yapıyor pir yapıyor kardeşim ;) nasıl alıyora gelirsek adamların yazılımı baştan ayağa optimize android gibi değil android özgür ama yorucu

xPaSHax

xPaSHax

Üye
aynen androıd karısık bıraz ama özgür iosta cok basit gelıyor ve cogu sey paralı ya kurcalarken zevk almıyosun :=) en ıyısı kendımıze gore olanı secmek

sataer

Üye
öyle en güzeli herkesin kendine güzel olan.. İos jb ile kullan androide kafanı çevirmezsin

xPaSHax

xPaSHax

Üye
kardesım 2 de 3 de kullandım 3 gs de jb lı ama yok bana gore degıl yok cydiaya ekle onu ekle bunu ekle 3 kere cıhaz cokerttım bıde sankı bosyere lusuzmsuz dosya ındırıp cıhazı sısırıyomus gıbıme gelıyor hıısı verdı ben oyuzden androide karar kıldım kafam rahat :)

sataer

Üye
hayırlı olsun kardeşim sen memnunsan kimseye söz düşmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt