Haber Galaxy Note 8'in Yüz Tanıma Özelliği de Fos Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note 8'in Yüz Tanıma Özelliği de Fos Çıktı
Galaxy S8'den ders almayan Samsung, Galaxy Note8'in Yüz Tanıma güvenliğinin kolay bir şekilde aşılması ile yine gündeme geldi.



Güney Kore merkezli üretici Samsung, geçtiğimiz ay yeni amiral gemi akıllı telefonu Galaxy Note8'in resmi tanıtımını yapmıştı. Galaxy Note7'nin de piyasalardan toplatılması nedeni ile heyecanla beklenen Galaxy Note8'de Samsung hayranlarını üzecek bir açık tespit edildi.

Bazı geliştiriciler, Samsung Galaxy Note8'in Yüz Tanıma özelliğindeki güzel verdik açığını çektikleri kısa bir video ile ortaya koydular. Aslında bu durum Samsung için yeni bir şey değil. Zira şirket, Nisan ayında duyurduğu Galaxy S8 modeli ile de aynı sorunları gündem olmuştu ancak görünen o ki Güney Kore merkezli üretici bu durumdan ders almamış.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Geliştirici Mel Tajon, Galaxy S8'de olduğu gibi Galaxy Note8'de de fotoğrafla Galaxy Note8'in Yüz Tanıma özelliğindeki gibi verdik duvarını aşmayı başardı. Mel Tajon, yayınladığı bir video ile Galaxy Note8'in kilidinin yüz tanıma özelliğini kullanarak bir fotoğrafla nasıl kolayca açıldığını gösterdi.

Mel Tajon verdiği bilgilerde, Galaxy Note8'in Yüz Tanıma güvenliğinin, sosyal medya hesaplarının profil resimleri veya paylaşılan fotoğraflar yolu ile de aşıldığını belirtiyor. Konuyla ilgili Samsung yetkilileri henüz bir açıklama yapmadı. Uzmanlar, kişisel bilgiler ve cihaz güvenliği için bu sorun için bir güncelleme yayınlanana kadar parmak izi güzel benliği veya cihaz şifreleme kullanmayı tavsiye ediyor.
Galaxy Note8'in Yüz Tanıma Özelliği de Fos Çıktı
 


bilisimler

bilisimler

Üye
:gul:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Koradam

Üye
retina tarama sensörü varken neden yüz tanıma kullanalım ki ?
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___, The Pancar ve Buğra
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
:D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt