Samsung WP'li Yeni ATIV Cihazlarını 20 Haziran'da Tanıtacak!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Samsung WP'li Yeni ATIV Cihazlarını 20 Haziran'da Tanıtacak!

Samsung bugün yaptığı açıklamada, 20 Haziran'da Londra'da yeni Galaxy ve Ativ cihazlarıyla ilgili bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Bildiğiniz gibi "Ativ", Samsung'un tıpkı Android cihazları için kullandığı "Galaxy" ismi gibi WP'li cihazları için kullandığı bir isim. Samsung Ativ S de Samsung'un WP8'li amiral gemi telefonu olarak geçtiğimiz yıl satışa sunulmuş ancak Nokia Lumia serisinin daha iyi bir donanım ve daha özel uygulama ve oyun desteği sunması nedeniyle satış yönünden zayıf kalmıştı.

Bakalım Samsung bu defa ne duyuracak, hep birlikte bekleyip görelim. Kimbilir belki de Galaxy S4'ün WP versiyonunu duyurur, ne dersiniz? Ayrıca Windows RT tabanlı bir cihaz ve üst seviye dokunmatik ultrabooklar tanıtılması da bekleniyor.

pirenuri

pirenuri

Üye
Samsung Eğer 4 çekirdekli bir cihaz çıkarırsa Nokia' ya son bir adım daha yaklaşır

tapatalk

tapatalk

Üye
papadiıoflu cep genelde paylaştı

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Samsung Eğer 4 çekirdekli bir cihaz çıkarırsa Nokia' ya son bir adım daha yaklaşır

öyle birşey yapamaz wp 4 çekirdeği desteklemiyor desteklediği zamanda nokia kullanır zaten Wp de kimse nokiayı geçemez

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp de donanım savaşı başlasa bile Microsoft müdahale eder. Kaldı ki öyle bir durumda Nokia armut toplamaz. Donanım da çıtayı yükseltir.

- - - Eklendi - - -

öyle birşey yapamaz wp 4 çekirdeği desteklemiyor desteklediği zamanda nokia kullanır zaten Wp de kimse nokiayı geçemez

Yanlışın var arkadaşım. Bildiğim kadarıyla kerneli 32 çekirdek destekliyor wp8 de

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
papadiıoflu cep genelde paylaştı

Sıkıntı yok.
WP kullanıcılarını da yakından ilgilendirdiği için burada da bulunabilir.
Galaxy serisi yönünden genel ve Android bölümünü de ilgilendiriyor.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
WP konusunda telefonlara bulaşmasın Samsung onlardan gidip Windows8li tablet çıkarsınlar bu piyasa Nokianın olacak :) haber için teşekkürler abi:)

ÖEY

ÖEY

Üye
4 çekirdek ve 2 gb ram sene sonundaki güncellemeden sonra gelecek o yüzden Samsung'un çıkaracağı cihaz çift çekirdek 1.5 hızında 1 gb ram olarak gelir. Ben açıkçası Samsung'tan WP sisteminde bir atak beklemiyorum. Çünkü kendileri de beklemiyor kendilerinden zaten :D Onlar Android ve Tizen'e kafayı takmış durumda. Yani uzun lafın kısası çok bir şey beklemeyin derim arkadaşlar:oke:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Wp de donanım savaşı başlasa bile Microsoft müdahale eder. Kaldı ki öyle bir durumda Nokia armut toplamaz. Donanım da çıtayı yükseltir.

- - - Eklendi - - -

Yanlışın var arkadaşım. Bildiğim kadarıyla kerneli 32 çekirdek destekliyor wp8.

Herneyse nokiada htc de aynı işlemciyi koyar .Sonuçta insanlar işlemciye değilde telefonun diğer özelliklerine bakar bundada hangi marka en çok satar belli zaten

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Damacana plastikli wp8 telefonu nasıl olacak merak ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: hasansen_83
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası bende Samsung'dan WP alanında öyle bir donanım patlaması beklemiyorum.
Çünkü ne yaparsa yapsın WP konusunda Nokia'nın eninde sonunda daha iyisini yapağını biliyor.
Bunun yanı sıra Nokia'nın yazılımsal imtiyazları da Samsung'u bu konuda çekinik bırakmaya yeter.

PureFood

PureFood

Üye
Alt-orta segment cihazı yapmalı Samsung diye düşünüyorum. Zaten pastanın çoğunu bu pazar sayesinde yiyor, o yüzden Lumia 620 tarzı WP8'ler diğer Samsungçuların ilgisini çekebilir. Takdir ettim açıkçası, mücadele veriyorlar. Ativ-S ise, hem tasarım olarak çok iyi, hem de en büyük ekranlı Windows Phone 8 cihazı, fakat Türkiye'de göremedik..

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Alt-orta segment cihazı yapmalı Samsung diye düşünüyorum. Zaten pastanın çoğunu bu pazar sayesinde yiyor, o yüzden Lumia 620 tarzı WP8'ler diğer Samsungçuların ilgisini çekebilir. Takdir ettim açıkçası, mücadele veriyorlar. Ativ-S ise, hem tasarım olarak çok iyi, hem de en büyük ekranlı Windows Phone 8 cihazı, fakat Türkiye'de göremedik..

samsungçuklar :D

tapatalk

tapatalk

Üye
Ativ serisi çelik kasa insanları yanlış yönlendirmeyin.

PureFood

PureFood

Üye
ATIV-S tasarım olarak çok iyi. Kalite hissinde tüm plastik Galaxy serisini sollar, ancak Samsung üstüne düşmüyor. Eminim onlar da Windows Phone 8'in geleceğinin çok parlak olduğunun farkında. Bu kadar kısa zamanda pazar payını ikiye katlamış bir işletim sistemine zamanla daha çok önem verecektir Samsung ekibi. (Elbette bu Nokia'nın sayesinde) Bu yüzden buradaki arkadaşlardan farklı düşünüyorum. Her ne kadar Lumia serisini sevsem ve kendim Lumia kullansam da Windows Phone 8'in pazar payı yükseleceği için, Samsung'un da bu yarışın içinde olmasını desteklemekteyim. Yarış kızışıyor gibi. Hadi bakalım.

ÖEY

ÖEY

Üye
ATIV-S tasarım olarak çok iyi. Kalite hissinde tüm plastik Galaxy serisini sollar, ancak Samsung üstüne düşmüyor. Eminim onlar da Windows Phone 8'in geleceğinin çok parlak olduğunun farkında. Bu kadar kısa zamanda pazar payını ikiye katlamış bir işletim sistemine zamanla daha çok önem verecektir Samsung ekibi. (Elbette bu Nokia'nın sayesinde) Bu yüzden buradaki arkadaşlardan farklı düşünüyorum. Her ne kadar Lumia serisini sevsem ve kendim Lumia kullansam da Windows Phone 8'in pazar payı yükseleceği için, Samsung'un da bu yarışın içinde olmasını desteklemekteyim. Yarış kızışıyor gibi. Hadi bakalım.
Ben de rekabetin olmasını isterim ama Samsung bu saate kadar hiçbir şey yapmadı WP8 için. Aksine bir aralar WPC'da Samsung WP'nin önünü tıkamaya mı çalışıyor diye bir yazı yayınlanmıştı:hmmm Ben Samsung'un önceliğinin ve neredeyse bütün ilgisinin Android ve Tizen'de olduğunu düşünüyorum. Hatta Tizen'i tutturabilirlerse Android'i yavaş yavaş ikinci plana itmeye bile başlar. Tizen'e çok önem verdiklerini görüyoruz, okuyoruz hep. Bu sebeple Samsung'dan bir atak beklemiyorum ben şahsen. Umarım beni yanıltırlar çünkü her nekadar Samsung'u sevmesemde rekabetin her türlüsünü de sonuna kadar desteklerim:oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood

davy_jones

Üye
Biri şu Samsung'u durdursun.

IVI-Elia

Üye
Biri şu Samsung'u durdursun.

Ben böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum.Yapssa ne olacak WP diyorsa Nokia dan vazgeçmem.Sonuçta WP için İster Exynos Octa olsun isterse S4plus olsun ne kadar fark edecek?

Üst Alt