samsung wonder 8150 rebelrom hatasiz en iyi rom

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
:hmmm

silentwolf

silentwolf

Üye
gerçekten çok hızlı ama dikkatimi çeken en büyük hata internet üzerinden bir download linkine tıkladığımda unsuccesfull yani başarısız uyarısı alıyorum yeniden dene şıkkı çıkıyor ona basıyorum yine başarısız diyor. Bu pdf txt falan farketmiyor. Bu sorunu nasıl çöezebiliriz ?

Mücteba

Mücteba

Üye
gerçekten çok hızlı ama dikkatimi çeken en büyük hata internet üzerinden bir download linkine tıkladığımda unsuccesfull yani başarısız uyarısı alıyorum yeniden dene şıkkı çıkıyor ona basıyorum yine başarısız diyor. Bu pdf txt falan farketmiyor. Bu sorunu nasıl çöezebiliriz ?

Kardesim Bence rebel rom o kadar iyi deil. Kulllandim oyun Performansi guzel ramden fazla yemiyor ama ara ara kasma yapiyor bence oneofkind v26 romu var bence su ana kadarki gelmis gecmis en iyi rom diye bilirim sifir kasma hicbir problem yok bataryadan fazla yemiyor oyun performansi super kararli ilk kurdugunda menude sadece 16 uygulama var hic hata vermiyor romun boyutu 70 mb daha ne diyim kisaca rom super istersen linkini atarim kur bi dene

cabır

Üye
arkaslar ekran goruntusu atin da bakalim

enginizmir

enginizmir

Üye
Kardesim Bence rebel rom o kadar iyi deil. Kulllandim oyun Performansi guzel ramden fazla yemiyor ama ara ara kasma yapiyor bence oneofkind v26 romu var bence su ana kadarki gelmis gecmis en iyi rom diye bilirim sifir kasma hicbir problem yok bataryadan fazla yemiyor oyun performansi super kararli ilk kurdugunda menude sadece 16 uygulama var hic hata vermiyor romun boyutu 70 mb daha ne diyim kisaca rom super istersen linkini atarim kur bi dene

v26 one of kind kullanmıs biri olarak v25 daha güzeldi bence şarj bakımından çok daha da iyiydi.. stable version... ben şimdilik stock roma devam turkey. 1-2 haftaya 300 tl ye satıp bu kasıntı makinayı yerine general mobile discovery alıcam ..1 tane aldık şimdi ikinciyi bulup alıcam tavsiye ederim.. 600 tl verin kurtulun s3 ayarında dahada seri cihaz sahibi olun iyi forumlar..

Mücteba

Mücteba

Üye
v26 one of kind kullanmıs biri olarak v25 daha güzeldi bence şarj bakımından çok daha da iyiydi.. stable version... ben şimdilik stock roma devam turkey. 1-2 haftaya 300 tl ye satıp bu kasıntı makinayı yerine general mobile discovery alıcam ..1 tane aldık şimdi ikinciyi bulup alıcam tavsiye ederim.. 600 tl verin kurtulun s3 ayarında dahada seri cihaz sahibi olun iyi forumlar..

v26+honeyx7 kernel on numara gidiyo
discoverylere baktim bir kac aya kadar bende almayı dusunuyorum simdiden yeni t elefonun hayırlı olsun

en-sel

en-sel

Üye
deniyorum şimdi :oke:

- - - Eklendi - - -

açılışda dondu malesef :kotu:

dilarm

Üye
diger romlari unutun en iyi hatasiz rom budur kamera video hepsi calişiyor az ram tuketimi hizli rom ByNaruto arkadasin paylaşimindan alintidir kendisine teşekkürler ics cercevelerde kullanilmis bir romdur yuklemeyi asagidaki anlatima gore yapin
BAŞTAN SÖLEYEYİM SORMAYIN SADECE GALAXY WONDER I8150 İÇİNDİR BU ROM!

ÖZELLİKLER

*Harika oyun performansı

*Geniousman adlı üstadımızın paylaştığı ram azaltma işlemi otomatik olarak romda vardır.

*Hızlı ve Stabil Bir Rom

*Kamerası problemsiz diğer romdaki problemler yok

Anlatım

1)CWM yükleyin
2)Romu sd karta atın.
2)CWM yüklü ise recoveryden wipe data factory reset ve wipe cache yapın
3)Daha sonra Mount and Storageden format system yapın.Telefonumuzu temizledik sıra geldi romu yüklemeye.
4)En son Romuda recoveryden instal zip from sd kart deyip ordan chose zip from sd karttan romu yükleyin ve reboot edip çıkın.

Romunuz Hayırlı olsun.

DİPNOT:ALINTI DEĞİL ALIN TERİDİR.ROMU YÜKLEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM MUTLAKA! ÜSLÜBUMUZDA BİR KUSUR OLDUYSA AFFOLA HAYIRLI GÜNLER!

HERSEY COK GÜZEL ELİNİZE SAĞLIK AMA ROMU YUKLEYİP EKRANI KAPATIP ACINCA PIN SORUYOR EKRAN KİLİDİ ACILMIYOR BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİZ

avaresi

Üye
Denediğim romlar içinde en iyisi. Hızı güzel, hatasız sayılır. Birkaç yerde İngilizce olması dışında kusuru yok sayılır.

Üst Alt