samsung wonder 8150 rebelrom hatasiz en iyi rom

Sponsorlu Bağlantılar

hakanxxx

Üye
    Konu Sahibi
samsung wonder 8150 rebelrom hatasiz en iyi rom
diger romlari unutun en iyi hatasiz rom budur kamera video hepsi calişiyor az ram tuketimi hizli rom ByNaruto arkadasin paylaşimindan alintidir kendisine teşekkürler ics cercevelerde kullanilmis bir romdur yuklemeyi asagidaki anlatima gore yapin
BAŞTAN SÖLEYEYİM SORMAYIN SADECE GALAXY WONDER I8150 İÇİNDİR BU ROM!

ÖZELLİKLER

*Harika oyun performansı

*Geniousman adlı üstadımızın paylaştığı ram azaltma işlemi otomatik olarak romda vardır.

*Hızlı ve Stabil Bir Rom

*Kamerası problemsiz diğer romdaki problemler yok

Anlatım

1)CWM yükleyin
2)Romu sd karta atın.
2)CWM yüklü ise recoveryden wipe data factory reset ve wipe cache yapın
3)Daha sonra Mount and Storageden format system yapın.Telefonumuzu temizledik sıra geldi romu yüklemeye.
4)En son Romuda recoveryden instal zip from sd kart deyip ordan chose zip from sd karttan romu yükleyin ve reboot edip çıkın.

Romunuz Hayırlı olsun.

DİPNOT:ALINTI DEĞİL ALIN TERİDİR.ROMU YÜKLEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM MUTLAKA! ÜSLÜBUMUZDA BİR KUSUR OLDUYSA AFFOLA HAYIRLI GÜNLER!

• Beğen
Tepkiler: dilarm, dursun dogan, ceydonmez ve 2 diğerleri

hakanxxx

Üye
    Konu Sahibi
samsung wonder kullanan kimse yok mu bu sitede en iyi rom bakin

sadikbircan

Üye
Diğer romda olan kamera problemlerinin olmadığından bahsetmişsin ancak bu gingerbread üzerine kurulmuş bir ics temalı rom sadece.Yani gerçek ics sürümü değil.Ama CM9 tam stabil hale gelene kadar sanırım en iyisi bu, paylaşım için teşekkürler.Birde xda-forum da görsel paylaşılmamış ancak kendi telinden birkaç ekran görüntüsü paylaşırsan iyi olur :)

Aesir

Aesir

Üye
en son droidturk mu ne öyle bir şey yükledim sonra 1 2 saat çalıştı telefon bir daha açılmadı sadece samsung yazısı geliyor ve kapanıyordu download mode açılıyor recovery açılmıyordu odin le rom atinca da olmuyordu garanti ye gönderdim değişim yapıldı. Şimdi korkuyorum tekrar rom atmaya +)

mustafa_kurubas

Üye
teşekkürler arkadaşım paylaşımın için telefon stabil çalışıyor

Aesir

Aesir

Üye
Mesajlaşmada çoklu mesaj göndermeye çalışırsanız app.error veriyor. Şu an gördüğüm tek sıkıntısı bu.

gokhantr35

Üye
kamera calisiyormu ?

sadikbircan

Üye
Kamera çalışıyor bu gingerbeard üzerine kurulu bir rom olduğu için kamera veya herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum

basatoguz

basatoguz

Üye
dostum öncelikle emeğine sağlık..
nasıl yükleneceğini anlatmışsın fakat anlamadım yeni android kullanıcısıyım ve root olmdan tel bi işe yaramadığını gördüm rica etsem şu root işi nasıl yapacağımı ayrıntılı anlatır mısın.. şimdiden teşekkür ederim..

sadikbircan

Üye
dostum öncelikle emeğine sağlık..
nasıl yükleneceğini anlatmışsın fakat anlamadım yeni android kullanıcısıyım ve root olmdan tel bi işe yaramadığını gördüm rica etsem şu root işi nasıl yapacağımı ayrıntılı anlatır mısın.. şimdiden teşekkür ederim..

öncelikle rom yüklemek için root olmana gerek yok.Recovery yi odin ile kurabilirsiniz.Forumda biraz araştırırsanız galaxy w uyumlu odin ve recovery dosyaları mevcut.Telefonu odine download modunda bağlayarak recovery i flashlarsanız root a gerek kalmaz.CWM üzerinden direk yükleyebilirsiniz.

bynaruto

Üye
Bu konuyu ben paylaştım ya sonra üyeliğimi sildiler googleandroid.gen.tr sitesinde paylaşmıştım sonra malesef beni kıskanıp bitirdiler bu yazıyı görünce duygulandım ve sırf bu yazıyı yazmak için üye oldum alıntı dediğin için teşekkür ederim öyle insanlar varki alıntı bile yazmamışlar hatta alıntı yazcaklarına metni tamamen kopyalayıp benim lafım olan alıntı değil alın teridir yazısını yazmış yazık ya ne bilim işallah işine yarar arkadaşlar.

ledayi2000

ledayi2000

Üye
teşekkürler kardeş

enginizmir

enginizmir

Üye
Rebel rom gayet güzel.. İcs deneyimimden sonra (EHNDROIX ve Cm9 build8 ) rebel rom kadar hızlı ve stabil değil abuk subuk hatalar veriyorlardı.. rebel romda oyunlarda hafif kasmalar olsada genel anlamda iyi bir rom.. yalnız gelişmişi varmıdır yada geliştirilebilirmi bilmiyorum.. bi kaç şikayetim var.. ;

1- Çin malı telefon gibi yarı turkçe yarı ingilizce olması... en basitinden arama ve kapatma bile ingilizce ...bnm ingilizcem fena olmasada çok çirkin gorunuyor.. Power tusunda reboot yerine yeniden baslat falan olabilirmiş ..

2- İcs romlarda genel anlamda telefon daha yavastı fakat oyunlarda iyiydiler.. rebelle ram bos olmasına ragmen fruit ninjada bile arada bir kasıyor..
3- CM9 daki gibi yazılar ve karakterle boyutları ayarlansa süper olurdu..
4- iCS LERDE GORUNTULU Gorusulmuyordu... bu romdada goruntulu gorusme yok sanırım ... ??
5-

bu üsttekilerden bir yada bir kaçı gelişse şimdilik razıyım umarım üstünde çalısılıyordur.. tavsiye edebileceginiz ama lütfen stabil olsun cm9 da mesela video atlaya atlaya kaydediyor...bu tur saçma sorunlar olmayan rom varsa tavsiyenizi isterim teşekkrler...​

sadikbircan

Üye
Cm9 8.sürümde video sorunları giderildi.

enginizmir

enginizmir

Üye
Cm 9 build 8 kurdum ve sorun var... malesef sadece o da değil hem cm9 da hemde ehndroixte Facebook senkron sorunu vardı ve eklentiyi yükledim..sonrasında facebook sayfası açılıyor..asagı yukarı yaparken goruntu gidiyor..sanki sayfa açılmamıs gibi ama sayfa yuklu ama gostermiyor.. bu ve bunun gibi saçmasapan sorunlar var.. Hep bişiler düzeltildi deniliyor ama.. ben en iyi arkadasımın düğününde çektigim videolar 3 saniyede bir atlayarak çektiyse o an geri gelmeyecektir... ayrıca ben bir driverda kurduktan 2 gün içinde 10 tane hata buluyosam bunu programlayan insan bi denemiyormu 2 gün ne kadar stabil diye.. neyse... rebel roma dewam umarım biraz daha gorsel çalısıp yine aynen stabil kalabilirler..

sadikbircan

Üye
Cm 9 build 8 kurdum ve sorun var... malesef sadece o da değil hem cm9 da hemde ehndroixte Facebook senkron sorunu vardı ve eklentiyi yükledim..sonrasında facebook sayfası açılıyor..asagı yukarı yaparken goruntu gidiyor..sanki sayfa açılmamıs gibi ama sayfa yuklu ama gostermiyor.. bu ve bunun gibi saçmasapan sorunlar var.. Hep bişiler düzeltildi deniliyor ama.. ben en iyi arkadasımın düğününde çektigim videolar 3 saniyede bir atlayarak çektiyse o an geri gelmeyecektir... ayrıca ben bir driverda kurduktan 2 gün içinde 10 tane hata buluyosam bunu programlayan insan bi denemiyormu 2 gün ne kadar stabil diye.. neyse... rebel roma dewam umarım biraz daha gorsel çalısıp yine aynen stabil kalabilirler..

Ben cm9u savunmuyorum evet hala birçok hatası mevcut ama video konusunda herhangibir sorun yaşamadım.Facebook senkronizasyonu zaten cm9 orjinalinde yok.Yayınladığım fix paketi bir hata düzeltmek için değil cm9un orjinalinde olmayan facebook senkronizsyonunu kullanabilmek içindir.Ayrıca ehndroix romu altında verilen fix paketi cm9 ile doğru çalışmaz cm9 için senkronizasyon fix paketi farklı.Eğer facebook beyaz ekran sorunu alıyorsanız tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim çünkü bu cm9 değil kronik bir ics uyumluluk sorunu.Birçok ics telefonda bu sorun var.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
en son droidturk mu ne öyle bir şey yükledim sonra 1 2 saat çalıştı telefon bir daha açılmadı sadece samsung yazısı geliyor ve kapanıyordu download mode açılıyor recovery açılmıyordu odin le rom atinca da olmuyordu garanti ye gönderdim değişim yapıldı. Şimdi korkuyorum tekrar rom atmaya +)

peki arkadaşım rom nedeniyle garanti kapsamındamı degişim yapıldı eger öyleyse çok iyi

zerrin92

Üye
Bende rebel romu kullanıyorum tek sıkıntım yer yer ingilizce olması ve saat ikonu ortada stok romdaki gibi saol köşeye nasıl alabilirim?

Kerim.

Kerim.

Üye
Ben cm9 kullaniyorum simdi.fakat bunuda deneyecegim.yuklerken wipe dalvik ve wipe battery stats ve format cache yapmiyor muyuz?

Kerim.

Kerim.

Üye
Link kirik

Üst Alt