Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung wawe s8500 hangı kulaklık uyar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dertli2008
Üye
Konu Sahibi
samsung wawe s8500 hangı kulaklık uyar
arkadaslar orjınal kulaklıgım koptu bende tekrar orjınal kulaklık alıcam fakat nette waweye özel kulaklık bulamadım baska hangı samsung modellerın kulaklıgı olur waweye
az1986
Üye
3.5 mm lik jak sahib tum kullakliklar uyar ara vulursun iyileri var ses icin parana kuvvet
matrax-0052
Üye
Ben creative ep-630 aldım tavsiye ederim süper ses süper bass.
erem.qns
Üye
Eğer orjinal istiosan samsung M5650 Lindy nin kulaklıgıda olur. Yada 3.5mm girişli tüm kulaklıklar
Noks
Üye
arkadaslar 100 tlye kadar cıkabilirim en iyi kulaklık hangisi kulak içi olmayan
anilimaca
Üye
Kulaklık deyince aklıma gelen tek firma var. Sennheiser. Şiddetle tavsiye ederim. Bu güne kadar bir çok kulaklık kullandım ama Sennheiser en iyisi.
dostum bende aldım 75 tl verdim ama hakkını veriyo çok fena bas ses beynim oynuyo
tombilix
Üye
bende EP-630i aldım ama telefonum serviste olduğu için deneyemedim nokia 5800 a uyum sağlamadı.wave e uymaz diye korkmaya başladım iade süresi geçmeden iade etmem gerekiyor.
wave e uyum sağlar dimi iade etmeme gerek yoktur inşaallah.
qzwx
Üye
3.5 mm'lik jak sahib tüm kulakliklar uyar.
a123bc
Üye
3.5 mm'lik jak uyumlu olucaktır. Ben sony kullanıyorum gayette memnunum tavsiye ederim.
Hijacker_worm
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tavsiye ederim hem çok şik hem kaliteli hemde uygn