samsung wawe s8500 hangı kulaklık uyar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dertli2008

Üye
    Konu Sahibi
samsung wawe s8500 hangı kulaklık uyar
arkadaslar orjınal kulaklıgım koptu bende tekrar orjınal kulaklık alıcam fakat nette waweye özel kulaklık bulamadım baska hangı samsung modellerın kulaklıgı olur waweye

az1986

az1986

Üye
3.5 mm lik jak sahib tum kullakliklar uyar ara vulursun iyileri var ses icin parana kuvvet :aha:

matrax-0052

Üye
Ben creative ep-630 aldım tavsiye ederim süper ses süper bass.

erem.qns

erem.qns

Üye
Eğer orjinal istiosan samsung M5650 Lindy nin kulaklıgıda olur. Yada 3.5mm girişli tüm kulaklıklar :)

Noks

Noks

Üye
arkadaslar 100 tlye kadar cıkabilirim en iyi kulaklık hangisi kulak içi olmayan

anilimaca

Üye
Kulaklık deyince aklıma gelen tek firma var. Sennheiser. Şiddetle tavsiye ederim. Bu güne kadar bir çok kulaklık kullandım ama Sennheiser en iyisi. bir çok ürüne ulaşabilirsiniz.

tombilix

Üye
bende EP-630i aldım ama telefonum serviste olduğu için deneyemedim nokia 5800 a uyum sağlamadı.wave e uymaz diye korkmaya başladım iade süresi geçmeden iade etmem gerekiyor.

wave e uyum sağlar dimi iade etmeme gerek yoktur inşaallah.

qzwx

Üye
3.5 mm'lik jak sahib tüm kulakliklar uyar. :yuru

a123bc

Üye
3.5 mm'lik jak uyumlu olucaktır. Ben sony kullanıyorum gayette memnunum tavsiye ederim.

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye

tavsiye ederim hem çok şik hem kaliteli hemde uygn

aybarsceyhun

aybarsceyhun

Üye
arkadaslar samsung wave orj kulaklıklardan baska hem muzık dınleyıp hemde konusma yapabılecagımız kulaklıkar varmı mesela nokıanın 3.5 mm jacklı kulaklıkları uyarmı acaba...

Waveman

Waveman

Üye
Alırken yanında verdikleri kulaklık çok dandik bide kılıf verdiler ondanda hayır gelmedi dağıldı gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt