samsung wawe mi? galaxy S? nokia n8 sizce hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_-Engin-__

Üye
    Konu Sahibi
samsung wawe mi? galaxy S? nokia n8 sizce hangisi
arkadaşlar samsung wawe mi? galaxy S? nokia n8 mi ben bu üç telefon arasında kararsız kaldım samasung wawe nin yeni işemcisi samsung galaxy s ninde plastik kasası ve flaşsız oluşu nokia n8 ise işlemci hızı ve dokunmatik hassasiyeti hepsinin birbirene olan eksi ve artıları var bu telefonları kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler:hmmm

oviahmetovi

Üye
bende 3ü arasında kaldım yardım edecekleri bekliyorum...

--------------- Ekleme ---------------

bende 3ü arasında kaldım lütfen yardım edin.

_-Engin-__

Üye
    Konu Sahibi
bugün samsung galaxy baktım ve wawe yede malasef n8 koca şehirde yok hepsi çok az getirmiş satılmış diğerleride birar tane var zaten :) wawe bıraz daha tarz bir telefon şık duruyor şarjı bittiği içinde malesef içeriğine bakamadım
galaxy çok hafif ya elinde var yok anlamadım dokunmatik hassasiyeti çok güzel iphone gibi iphone ağırdı ama 3gs vardı saattım iphone de bir kalıbın içinde istediği kadar uygulama olsun yüzlerce program kurdum hangisi kullanılıyorki ekran özelleştiremedikten sonra yani dolu bir ekran çok işlevsel bir ekran haline getiremiyorsun özgürlüğünü kısıtlıyor telin nokia n8 donanım olarak güzel işletim sistemi wiwi üzerinde net te gezinti zor,takılmalar oluyormuş bir mağazadan söylediler nokia n 8 çok fazla sorun çıktığından geri topluyorlarmış n8 de çok istememe rağmen turkcelll sattıklarında şikayet almamış hiç bence iki telefon var wawe ve n8

Emre-45

Emre-45

Üye
kesınlıkla galaxy s

merihsasa

Üye
kesınlıkla galaxy s bugün N8'i sattım galaxy aldım ve zarar ettim dikkat edin kitleniyor ve açılamıyor servisine götürmek gerekiyor işlemcisi çok düşük aman ha aman diyorum iyice araştırın benim gibi tongaya düşmeyin galaxy'nin gözünü sevim.

_-Engin-__

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
Galaxy S tabiki

devvrim

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt