Samsung Wave - Wave 2 / Bunları Biliyor muydunuz?

PuGatorY

Üye
yav gardaş ben bu telefonu almayı düşünüyordum bu sefer kesin karar verdim alıyorum
 
Birde kamerada loş ortamda pembelik ve flash player10 sorununu halletselerdi süper olacakdı.Ben ilk sıfır telefonumu pembelik problemi yüzünden gönderdim sağolsunlar 45 gün sonra değiştirdiler fakat ne yazıkki o gönderdiklerindede aynı sorunlar mevcut idi bakalım bu seferki ne zaman gönderilecek:
 
Çok faydalı bilgiler sunmuşsunuz, teşekkür ederim.
 

loş ortamda öyle olması normal nedeni ise yapılan bu piksellerin asıl rekleri kırmızımsı olur nedeni o yüzden sorun yok yani.
 

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
brak kardeşim ya adam kaşınıo sonrada yok badacılar öle böle ta ordan bizim bölüme laf yazmaya gelmiş sen kmsn k bizim yerimizde bzm telefonumuzu bze kötülüosun. rezl oldu gtti işte brak uğraşmaya degmez.
 
ya arkadaşlar wave 2 almak istiyorum da bu telefonda youtube'da video izleyebiliyor muyuz?? bi de oyun bulmakta sıkıntı çeker miyiz???
 
Bu telefonda youtube facebook dailymotion standart olarak kendi programlari aracılığıyla tam ekran olarak açilip izlenebiliyor. 600den fazla oyun var en baba oyunlar var onlar ücretli kategorisinde malesef ancak spoof yaptigin anda ücretsizde kurup oynayabiliyorsun ben şahsen nfs shifti ôyle oynadim. takilma donma restart gibi bir sorun kattiyen yaşamassin. çok temiz bir sistem bu bada platformu. ios kadar seri. zaten telefonu alinca hakli oldugumu anlarsin =)
 
Tepkiler: sniper_99
peki arkadaşlar flaşı yeterli oluyor mu karanlık ortamlarda
 
dostum telefonu artk yarın alacağım bana son bi cevap verir misin. o kadar parayı boşa vermek istemiyorum. wave1 wave2 galaxy ace arasındayım. ama wave 2 ağır basıyor.. bir de merak ettiğim birşey var biz bu wave 1 e yüklediklerimizi wave 2ye yükleyebilecek miyiz, ve wave 2ye tema falan atlamıyormuş bana ayrıntılı bi cevap verir misin gözünün yağını yiyim... bi de hareketli tema oluyor mu wave 2ye?
 

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
alakası yok iki telefon ekranlar hariç herşeyiyle aynıdır
 

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
peki hareketli tema oluyor mu bir de önde kamerası var mı kardeşim?
hareketli temadan kastın live wallpaper ise şimdilik yok ama bu eksği gif walpaper ve vdgetlarla rahatlıkla kapatabilirsin. önde kamerası tabiki var 3g için
 
Tepkiler: sniper_99
arkadaşım çok teşekkür ederim
 
teşekkürler kardeş yararlı bilgiler...
 
aslında wave çok güzel telefon bada da çok iyi bir işletim sistemi ama daha fazla uygulama gelişmesi lazım.bu arada badada da symbiandaki gibi hack veya iosdaki gibi jailbreak var mı?yok ise 3-4 seneye android ile yarışırlar.
 
şu an cep telefonlarının içinde en iyi ve en güçlü ses çıkışı veren entegre kullanılmış daha aynı sesi 2+1 den çıkarabilen bir telefona rastlamadım.
 
teşkkürler güzel bilgiler bende wave 2 alıyorum (;