caneryendi
Üye
özelliklerini inceledim nokianın daha etkileyici ve üstün oldugunu gördüm.. nokiadan şaşma derim...
nokia piyasada birincimi?nokia devri bitti diyenlerde ben aklından zoru var derim kardeşim bırak samsungu falan herzaman nokia forever telefon piyasasında birinci sıradadır nokiadan vazgeçme n8 al onu begenmessen n86 8mp al oda güzel değilse n79 al ben hayatta bidaha samsung kullanmam 1 tane kullandım samsung e250 ondan çok çektim bidaha tövbe samsung kullanmam
nokianında n96 sı n97 si nokia x6 sı ve n95 8 gbsi var herzaman sadece nokia dır bende sana gülüyorum caneryendi hemde koparakkingmor sadece gülüyorum wave yi ıphone ile karşılaştırınca wave her özellikle üstün çıkıyor sen tutmuş nokia diyorsun en komik olanıda e250 kullandım çok çektim diyorsun arkadaşım e250 zaten iğrenç bi telefon ama samsung u karalayamazsın wave diye bir telefonu var sadece kullanman gerekir ayrıca nokia nın en üst kalite diye çıkardığı teleonları bile iğrenç ötesi wave nin yanından bile geçemezler... neyse sen nokia kullanmaya devam et...
nokianında n96 sı n97 si nokia x6 sı ve n95 8 gbsi var herzaman sadece nokia dır bende sana gülüyorum caneyendi hemde koparak
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu haberde bazılarına kapak olur inş nokia cep telefonu piyasasında lider
bak oda nokianın özelliğği ise çok kullanışlı ve ucuz bir telefon olmasıdır bir samsungda 200 milyon satsaydı. . .bu arada bugüne dek en çok satan telefonda nokia 1100 dır 200 milyonu aşan bir rakam vardı ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?