Haber Gigabyte Gsmart Gs202 Mi Alayim Samsung Galaxy Ace Mi

Sponsorlu Bağlantılar

byqesqin

Üye
    Konu Sahibi
Gigabyte Gsmart Gs202 Mi Alayim Samsung Galaxy Ace Mi
Arkadaşlar Gigabyte Gsmart çok beğendim gs202 modeli şu an kliksada 469 tl acede 469 tl biri kvk garantili biriside samsung türkiye GG gs202 nin işlemcisi 1ghz dual core aceninki ise 832 mhz kalite olarak çok üstün gg gs202 bimeksteki yorumlara bakılırsa yarısı aldım bozuk çıktı şarz olmadı diyor yarısıda süper telefon 1500 tl vereceğinze bu telefonu alın diyor mükemmel diyor sizce ne yapmalıyım ? hangisini almalıyım evet birde outletli var gg gs202 alsammı fiyatı bimekste 499 dan 478 e gidiyor aksesuarlar tam ambalaj bandı yırtılmış
(Kliksa benim tercihim)bir mağazası varmı arkadaşlar buradan almayı düşünüyorumda yoksa webe özelmi ?

blackaid

blackaid

Üye
gs202 yi birara bende almayı düşündüm senin gibi bende kararsız kaldım yorumlarda karşı tarafa sesin az gitmesi sorununu vazgeçtim ayrıca işlemcisinin tek çekirdekmi çift çekirdekmi belli değil bazı sitelerde çift bazı sitelerde tek yazıyor.Ayrıca mtk nın sitesine girince mtk 6575 tek çekirdek yazıyor.Uygulamarda ve oyunlarda kasma olmadığı belirtiliyor.Diğer önerine gelince sakın ace alma dahili hafızası yetersiz uygulama ve oyun yüklemede sıkıntı yaşarsın.Onun yerine huawei vision düşünebilirsin hafıza,ram ve işlemci olarak ace den daha iyi

byqesqin

Üye
    Konu Sahibi
ne yapayım kardeşim hangisini alayım yani :S

blackaid

blackaid

Üye
dediğim gibi ace yi alma huwai vision bak hem baktığın diğer iki telefondan daha ucuz

TheGoolr

TheGoolr

Üye
Ace alma da gangisini alırsan al... :thumbup:

Invoke

Invoke

Üye
İkisini de alma, 130lira daha ekle, gmd al. Aralarında ciddi fark var. Aceye 470lira vermek ya da diğerine... Büyük hata olur.Kliksa webe özel diye biliyorum**