Samsung Wave S8500 da böyle bir özellik varmı acaba ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave S8500 da böyle bir özellik varmı acaba ?
S8500 almayı düşünüyorum bugun kuzenime giderken aklıma geldi :D :aha:

Ben telefondan navigasyona veya benzeri bir yere giriyorum
Ordan arkadaşımın tleefonunun numarasını yazıyorum onun nerde oldugunu gösderiyor ve bana yolu gösderiyor.Yada numaraya gerk kalmadan işaretledigim yeri kırmızı bir cizgi ile yada başka bir renk ile gösderiyormu ?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
yok heralde öle bişey hiç duymadım.

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
[RedaLöRd]#, schnellmajestic, tesadüf05, mt86

Ya biri sölesin :D

senam38

Üye
arkadaşım gps üzerinde böyle birşey olması sence mantıklımı karşı tarafın gps olmsa bile imkansız telefon numarasıyla gps in ne alakası var saçma birşey bence bu özellik yok yani şuan e özellikli cihaz dediğin 1500 tl döktüğün cihazda bile yok bu

Noks

Noks

Üye
telefon numarası deilde gps yerini mesaj olarak bildirebiliyorsun :D ordanda yazıp gidebilirsin

kizmayantepe

Üye
telefonun kapsama alanı içerisinde bulunduğu baz istasyonunu saptayan programlar olabilir.ama karşı tarafın onayı olmadan ondan habersiz yer saptama olabilirmi onu bilemem.Muhtemelen bizim gibi kullanıcılara öyle şey için izin vermezler.Çunkü habersiz takibe girer.Bu ancak emniyet birimlerinde olabilecek bir şey diye düşünüüyorum.

lagionaire

Üye
iphonde böle bişey var arkadaşım bunda yok sanırım iphonde navigasyon üzerinden herhangi bir yeri rehberdeki bir kişiye entegre edebiliorsun daha sonrada dediğin gibi o kişiye yönlendiriliyorsun

kizmayantepe

Üye
google latitude de öyle bir şeyler var sanırım.

--------------- Ekleme ---------------

latitude uygulamasının videosu

--------------- Ekleme ---------------

8500 wave de google widget i var .o widgette google maps içinde latitude var.Eğer arkadaşında kendini google maps latititud de kendini tanıtmışsa ve gpsi de açıksa anlık olarak arkadaşının yerini görebiliyorsun.Ama çok pratik değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt