SaMsunG Wave S8500 3 Aylık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
SaMsunG Wave S8500 3 Aylık
Arkadaşlar Bende bir SaMsung Wave var ve takas yapMak istiyoruM aMa istanbul içi.OlMazsa bana telefonu gönderirsiniz bende göndeririM telefonu :D.(hırsız değiliM :D).Bir arkadaş vardı 900 TLye iphone 4 satıyordu onunla takas yaparıM veya başka bir telefonla.Özellikle çin Malı telefonlarla asla takas yapMaM.İphone 3GS Garantili varsa takas yapabiliriM:bann::vur:ah:heyo:(h):P::P::yuru

ukala_173

Üye
Ben İphone İle bunu takas etmeyecegim İçin Sende Edemeyeceksin :) ama üzerine verecegin miktara baglı :)

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
n86 8mp takas düşünür müsün?

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Ukala_171 üstüne 200 tl verebiliriM :D.

futbol123

futbol123

Üye
n97 32gb ile takas olurmu

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Berke üzgünüm ama 1000 tllik bir telefonla 700 tl lik bir telefonu takas edemem :) .İnşallah takas yaparsın biri ile...Bu arada nokia pek düşünmem ya.Yani symbian artık devri kapandı.İphone 3GS in ile takas yapabilirim istersen ?Ben oyun düşkünü olduğumdan :D

futbol123

futbol123

Üye
Berke üzgünüm ama 1000 tllik bir telefonla 700 tl lik bir telefonu takas edemem :) .İnşallah takas yaparsın biri ile...Bu arada nokia pek düşünmem ya.Yani symbian artık devri kapandı.İphone 3GS in ile takas yapabilirim istersen ?Ben oyun düşkünü olduğumdan :D

n97 nerde 700tl sıfırı 999tl wavede 900tl civarı iphone 3gs nin üstüne en az 600tlni alırım 1.600tl lik telefon

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Ben sadece 200 tl verebilirim üstüne. :D Bir de zaten 2.el.900e satıyorlar 3GS onunla üstüne 200 tllik takas da yapabilrim :D Başka telefonun varsa söyle

peace_walker

peace_walker

Üye
Htc Touch HD ile takas düşünür müsün?

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş saol.....Bekliyorum teklifleri

evrensel_boy

evrensel_boy

Üye
18 ay garantili kutulu nokia x6 16gb üstüne ne kadar istersiniz ayrıca yanında silikon kılıf ekran stickeri ve orjinal deri kılıfını hediye olarak göndericem

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Dostum silikon kılıfın zararlarını duymadın mı? Silikon kılıf telefonu terletiyor.Sonucunda bu batarya süresine yansıyor.Teklifin için saol.Bu arada vazgeçtim satıştan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...