Telefon Tavsiyesi Samsung Wave Mi Samsung Samsung i8910 HD 16 GB mi

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
wave al yha 1ghz işlemci teli biraz daha kassalar bnim pc nin işlemcisine yetişecek

erdem.battal

erdem.battal

Üye
arkadaşım wave 1000 tl i8910 1450 tl farkı burdan çıkarman lazım adamlar enayimi daha iyi telefonu daha ucuza satsınlararada yarı yarıya fark var i8910 8 mp cam var hd çekim aynı anda 60 küsür uygulama çalıştırabiliyorsun wave yi gördüm arkadaşımda işlemcisi yüksek ama performansı nasıl bilmiyorum internetten videolarına bak daha iyi karar verirsin ama dediğim gibi fiyatının neden böyle olduğunuda düşün bende i8910 var yanımda başkabişi gezdirmeme gerek yok

melihranjbar

Üye
Bence wave cok daha iyi fakat bir i bi örnek video koyabilirsecok iyi olucak samsung i8910da iyibi telefon ama zayıf işlemci agır telefon kamerası baya guzel ama wave daha hızlı işlemci ve bada os bence baya iyi olucak

krzmnyk

Üye
kesinlikle i8910hd.eline alınca nasıl bir makine kullandığını farkedersin zaten.görünüşü ve kullanımı açısından çok etkileyici bir telefon.wave için bada işlemci yeni olduğu için geliştirilmesi zaman alır.i8910'un kamera kalitesi zaten tartışılmaz.wavede görüntüde biraz sorun var.i8910'da bir çok programı ve oyunu kusursuz oynuyorsun.elinden düşürmeyeceğine garanti verebilirim.sonuçta sıkılmadan kullanmak önemli olan.süper amoled ve amoled arasında biraz canlılık farkı var ama işlevleri aynı.dokunmatik olarak aynıdır.yinede tercih senin.sonucta arada 500tl gibi bi fiyat farkı var.:bilmm

mixmen

Üye
sem hamgı gruba gırıyorsun merak edıyorum ferrariyi hayatın boyunca gormeyip 124.e iyi diyenlerdenmisin ?

dafiaa

Üye
arkadaslar ben de wave almayı dşünüorm ama uygulama yeterli deil diyorlar,navigasyon ücretli diyorlar.ne yapacam şaşırdım walla..birde yani öle güzellkte özellkte bi telefonun 950 tl civarında olması biraz düşündürücü..ondan dhaa az özellkteki daha kötü tlflar daha pahalı..ndn acaba.işletim sistemyle ilgili mi ndndir yardm beklioyrmmm...

serdengecen79

Üye
arkadaslar bende i8910 vardı cok güzel bir telefon ancak multi tuch yok oyun kesinlikle oynanmıyor resimleri 2 parmak hareketiyle büyütemiyorsun vs vs vs özellikle oyunlarda tek parmaak calıstıgı icin kosarken ateş edemezsin yada kosarken zıplayamazsın multi tuch olmadıgı icin satmıstım simdi wave cıktı aldım cok memnunum harika bir tel bence tek kötü yanı gps baglantısı biraz zor uydu bulması bazen 1 dk bazense ugras ugras bulmuyo ama dedigim gibi süperbi alet

furas

Üye
i8910 symbian, wawe 8500'de bada işletim sistemi var. bada yeni bir os ne olacağı belli değil. ama wawe 8500 donanımsal olarak i8910 ' a beş çeker. ayrıca sybian işletim sistemide sona geldi.

mhmtsyk

mhmtsyk

Üye
wawe her konuda daha iyi bi kere ekrana bakman yeterli ayrıca 1ghz işlemci ve apayrı bir işletim sistemi sen 8910 culara aldırma...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
wave tabi ki i8910 symbian dır ve gelişime kapalıdır

futbol123

futbol123

Üye
samsung wave

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Karşılaştırılması hata. Tabikide Wave S8500... i8910HD'nin sadece kamerası güzel diyebiliriz ki onun da karşılaştırmalarını bir görmek lazım belkide arada belirgin bir fark yoktur bile.

serkan719

serkan719

Üye
Bende omina HD var.

Sony Ericsson Xperia X10i yada Samsung Wave arasında kaldım..
Xperia Android
wave bada

bilemiyorum....

silver021

silver021

Üye
Bende omina HD var.

Sony Ericsson Xperia X10i yada Samsung Wave arasında kaldım..
Xperia Android
wave bada

bilemiyorum....

xperia 10 muthis bir cihaz. android diger tum sistemlerin onune gecti. wavede guzel ancak uygulamalari halen 3 bin barajini gecemedi. bir kac kalteli progrm var cidden ise yarayan. ayrica oyunlari HD ve hepsi birbirinden mukemmel. bence bide dusunduklerinin arasina htc desireida mutlaka ekle derim. en hizli internet onda ve donanimi acayip ustun

Üst Alt