Telefon Tavsiyesi Samsung Wave Mi Samsung Samsung i8910 HD 16 GB mi

Sponsorlu Bağlantılar

alpdsi

alpdsi

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave Mi Samsung Samsung i8910 HD 16 GB mi
Merhaba Samsung Wave Mi Samsung Samsung i8910 HD 16 GB mi önerirsiniz yorumlara göre karar vericem. Arkadaşlar lütfen yardım pls.:allalla:

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
i8910 hd en iyisi

__black__

__black__

Üye
ben şuan wave kullanıyorum şahane bi telefon kesinlikle wave diyorum pişman olmazsın

OğuzcanAbi

Üye

alpdsi

alpdsi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar başka fikri olan yok mu i8910 hd kamerası daha iyi sanırım. Wavenin özellikleri tam olarak nasıl?

:::burak:::

Üye
cataron

cataron

Üye
  • İşlemci: ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX graphics
  • Bellek: 256 MB RAM
  • Ekran 360 x 640 piksel
  • 3264×2448 piksel
  • Bluetooth v2.0
  • Ağırlık: 148 g
wave de ;
1ghz işlemci 512 MB ram kapasitesi , ekran 480 x 800, 2592x1944 piksel, Bluetooth v3.0, Ağırlık: 118 Gr

tercih senin!

kemal21

kemal21

Üye
wave in de kamerası hd

alpdsi

alpdsi

Üye
    Konu Sahibi
TŞKLER arkadaşlar wave alıcam bende

Üye
i8910 al bence

OğuzcanAbi

Üye
hayırlı olsun

alpdsi

alpdsi

Üye
    Konu Sahibi
Tşkler Samsung Wave aldım birkaç uygulama yükledim Ama kaldıramadım nasıl yapılır biri yardımcı olabilir mi?

--------------- Ekleme ---------------

Tşkler Ben Samsung Wave aldım. Birkaç uygulama indirdim geri nasıl silebilirim?

Üye
Tşkler Samsung Wave aldım birkaç uygulama yükledim Ama kaldıramadım nasıl yapılır biri yardımcı olabilir mi?

--------------- Ekleme ---------------

Tşkler Ben Samsung Wave aldım. Birkaç uygulama indirdim geri nasıl silebilirim?

yanlış tercih kardeş ,paran boşa gitti:hmmm

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
niye parası boşa gitsin wawe telefon şuan 1 numara telefon bana göre iyi seçim arkadasım hayırlı olsun.iyi günlerde kullan.

__black__

__black__

Üye
hayırlı olsun kardeş çok doğru bir tercih... i8910 gelince benim arkadaşta vardı wave kadar canlı değil ekranı wave çok hızlı harika bi telefon

OğuzcanAbi

Üye
kaldırmak için düzenle de programı engele mi sil mi ne diecekmişin bende forumda öğrendim

kademxx

kademxx

Üye
samsung wave da yüklenen uygulamayı kaldırma yok.. ne yüklediysen öylece kalıyor.. maaleseff...
şaka tabiki arkadaşlar menü de iken yukarıda Dznle diye bir buton çıkıyor. ona tıkladıktan sonra tüm uygulamaların üzerinde (-) şeklinde bir simge çıkıyor ona dokunuyoruz. kaldırılsın mı diye soruyor ve uygulama birkaç saniye içinde kaldırılıyorrr..

OğuzcanAbi

Üye
samsung wave da yüklenen uygulamayı kaldırma yok.. ne yüklediysen öylece kalıyor.. maaleseff...
şaka tabiki arkadaşlar menü de iken yukarıda Dznle diye bir buton çıkıyor. ona tıkladıktan sonra tüm uygulamaların üzerinde (-) şeklinde bir simge çıkıyor ona dokunuyoruz. kaldırılsın mı diye soruyor ve uygulama birkaç saniye içinde kaldırılıyorrr..

adamın yüreğine indirecektin:ehe

cataron

cataron

Üye
hayırlı olsun arkadaş, iyi bir seçim yaptığına inanıyorum, Waveciler olarak aramıza hoşgeldin.

melihranjbar

Üye
arkadaşlar bende wave almayı dusunuyorum fakat kamerası konusunda kararsız kaldım bi video cekip 15-20sn bi siteye upload edermisin rapid fln tarzında cunku flv olunca kalite bozuluyor bitane siteye koyarsanız cok sevinirim

Üst Alt