samsung wave mi galaxy ace mi yardım lütfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freeman4621

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave mi galaxy ace mi yardım lütfen!!!
arkadaşlar samsung wave ile galaxy ace arasında kaldım siz hangisini tavsiye edersiniz yardım lütfen...

61semih

61semih

Üye
zor secım ama yerınde olsam androit li oldugu ıcın wawe yı tercıh ederım bence samsung artık androit e yoneldı bada da devam etmıyecek sanırım bu guncelleme ve uygulama konusunda ılersı ıcın pek umut vadetmıyor.ace dahada guzel sankı gorunum olarak :oke:

freeman4621

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah.. haklsın ama ace in çözünürlüğü pek ii değil wave in ekran kalitesi daha ii duruyo ama hafta sonuna kadar karar vermem lazım bakalım :)

61semih

61semih

Üye
pısman olmak ıstemıyorsan medıa markt gbı tekno marketlere gıt ıkısınıde bır elıne al bı kurcala ama bana sorarsan ace derım.mesela ben tuch 2 yı almadan once androıt pek yoktu dıkkate almadım dogal olarak wm6.5 lu aldım daha sonra wm7 cıktı 6.5 un bı numarası kalmadı oyun uygulama bakımından.bada kotu bır ısletım sıstemı degıl gordugum kadaryla ama wave den sonra devamı gelmedı androıtle ıyı bır ıvme kazandı buyuk bır degısıklık olmazsa bada ya donecegını sanmıyorum,zaten aralarında ahım sahım tek fark bu bence bırde sen ekran cozunurlugu demıssın.orda kararı sen vereceksın oncelıgn ne oldugunu sen bılebılrsn

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy ace al kardeşim artık samsug android de dönecek gibi bada da zaten fazla uygulama yok bence galaxy ace al olsn bitsin andoridin tadını çıkar

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
zor secım ama yerınde olsam androit li oldugu ıcın wawe yı tercıh ederım bence samsung artık androit e yoneldı bada da devam etmıyecek sanırım bu guncelleme ve uygulama konusunda ılersı ıcın pek umut vadetmıyor.ace dahada guzel sankı gorunum olarak :oke:

wave android li değil badalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt