samsung wave kullanıcıları aranızda invisible shield zagg kullanan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ediztheboy

ediztheboy

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave kullanıcıları aranızda invisible shield zagg kullanan var mı?
arkadaşlar benim samsung wave'm var daha yeni hiçbir çiziği vs yok ama kutusundan çıkan kabı çok kullanışlı değil. bende invisible shield diye bisey duydum ama bi arastırayım dedım. toz tutuyomus dokunma hissi azalıyomus falan dıye duydum onerırmısınız? yada onerecegınız bı kılıf var mı?

sabri1963

Üye
ben dun sipariş verdım yarn elımde olur.kullanıp sanada bılgı verırım ancak tekrar cıkarılabılıyormu acaba bende onu merak ettım sımdı bılen varsa yardımcı olsun lutfen

ediztheboy

ediztheboy

Üye
    Konu Sahibi
tekrar cıkarılıyo dıye bılıyorum ben ama sanırım bellı bı sure sonra kenarlarında pıslık bırıkıyomus. onuda bu forumda okudum bakalım bende arastırıyorum.

ediztheboy

ediztheboy

Üye
    Konu Sahibi
ben dun sipariş verdım yarn elımde olur.kullanıp sanada bılgı verırım ancak tekrar cıkarılabılıyormu acaba bende onu merak ettım sımdı bılen varsa yardımcı olsun lutfen

invisible shield alıcagını soyledın aldınmı? aldıysan uygulaması kolay mı? ve telefonu dıs etkenlerden koruyomu??

Bekmezz

Bekmezz

Üye
Bende bugün sipariş verecektim ama araştırmadayım hâla... Bi kaç yerden baktım ekran harici kullanımda gayet başarılı. yani ekran kaplaması görüntü canavarı tlf.umuzun görüntü kalitesini düşürmekteymiş. onun için alıp kullanmaya karar vedim. baktım durum kötü ekran kaplamayı atarım. geriside gittiği yere kadar. 20tl ye günlük satış yapan bi sitede buldum. ben alayım kullanayım kesin cvp veririm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt