Samsung Wave ile Youtube a nasıl girilir? acikliyorum!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

:::burak:::

:::burak:::

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave ile Youtube a nasıl girilir? acikliyorum!!!!!!!!
Wave ile youtube a girmek sorun teşkil ediyordu. Bunun 2 sebebi vardı menulerdeki karışıklık nedeniyle Dns in nasıl değiştirileceği tam olarak bilinmiyordu ve geçerli bir dns adresi bulmak gerekiyordu. Bu 2 sorunun cevabını da aşağıda bulabilirsiniz.

Öncelikle Wave de
Ayarlar
Bağlantılar
Wifi
kısmına girilecek ve burada
Bağlı bulunduğunuz Wifi noktası seçilecek bu durumda karşınıza şöyle bir menu çıkar

Burada gördüğünüz IP adresini bir yere not edin. Bu resimde wifi bağlantısı yok, wifi bağlantısı olduğunda gözükecek IP. Özellikle wifi bağlantısız verdim ki benim IP ile kafanız karışmasın.

Burası önemli wifi nıktasını seçince sol tarafta Unut yazan bir seçenek çıkar bununla wifi noktasının ayarlarını iptal edeceksiniz.

Şimdi wifi bağlantısını koparıp benim resimdeki ekrana gelelim. Burada Dinamik IP yazan yere gelin ve tıklayın. Aşağıda verilen görüntünün bulunduğu ekran çıkacak karşınıza.

Statik IP yi işaretleyip IP yazan yere biraz evvel not aldığınız IP yi yazacaksınız. Ağ geçidi ile ilgili 2 değere ise PC nizden ulaşabilirsiniz aşağıda verdiğim ekran görüntüsü herwireless modem için farklı olabilir.

Dns adreslerini ekranda görüyorsunuz onlar doğru adreslerdir. Şu an için çalışmaktadırlar.

Bu ayarları yaptıktan sonra Kaydet e 2 defa basmak gerekiyor. Bu durumda şu ekran görüntüsü gelmeli.

Ayarlar bitti. Şimdi wifi noktanıza tekrar bağlantı kurup. Wifi şifrenizi girdikten sonra bağlantınız okeylenir.

hayirli olsun!!!!!!!!!:yuru

• Beğen
Tepkiler: qzwx, coltblood1973, ejderalanya ve 2 diğerleri

haltie

haltie

Üye
samsung wave kullanıcıları için güzel bir bilgi olmuş teşekkürler:oke:

fordmuro

Üye
youtube tamamda tekrar tarayıcıya döndüğümüzde interneti açmıyor.. eski dns leri yazmak gerekiyor..

mumi34

Üye
dns numarasi ne acaba res'mler' g,rem'yorum 4/2/2/1 denedim ama olmuyo

onderkilic1977

Üye
resimler gorunmuyor. detay açıklar mısınız. teşekkürler

kaptanjack

kaptanjack

Üye
Slm arkadaşlar bu wave de internette gezerken her video yu açıyor mu yoksa bazı sitelerden mi açıyo telefonun videolarıni izlerken bazı yerlerde direk açıyordu bazı yerlerde açmıyor flash player istiyor nedir bunun sebebi?

nnnzzz

Üye
ne dns ler ne de resimler yok!

rahmican.

Üye
konuyu acan kardeş bilgin varmı bu dns olayından youtubeye bu ayardan gırıoda google acılmıo bu sefer . ona bı cozum varmı . ?

durucum59

Üye
sayın arkadaslar wifi ile sonucta bilgisayarımızdan da youtube rahatlıkla girmekteyiz samsung wave kullanıcısı olarak paket veri ile girmenin yolunu bulmanızı sizden rica ediyorum biliyosunuzki kesemize uygun şu an vodafone cepnet cok ideal vodafone operatör ile youtube sorunumuzu çözmenizi sizden rica ediyorum saygıla sunuyorum

extrem_015

extrem_015

Üye
doğru düzgün açıklasana hiç bir şey anlaşılmıyor ne resim var ner bir şey lütfen biraz daha dikkatli hazırlayın

jigom66

Üye
su işi bilen biri yapsa sevirim tşkler

evren_sen

Üye
Arkadaşım iyi güzel yapmışsın saolasın da Resimlerden Bahsedip duruyorsun Resimler yok ortada bu nasıl iş anlamadım.....

qzwx

Üye
bende waveciyim :D saol güzel bir paylaşım olmuş ama resim ekleseydin:oke: daha iyi olabilirdi

recepyurttas1

Üye
Arkadaşlar benim hattim vodofone ayarlar uygulamalar medya oynatici vod ayarlarina girip vodofone internet yapmaniz yeterli olacaktir

liverali

liverali

Üye
eger modeminiz desstekliyorsa modem arayuzunden dns girin evde kullanılan tum aygıtlar ıcın gecerli olur. bada 1.2 de denenmiştir. airties ve inca marka modemlerde

Üst Alt