Samsung Wave II Kamera Testi(Panoramik ve Işığa Karşı Çekim)

Sponsorlu Bağlantılar

erem.qns

erem.qns

Üye
Mekan çok iyi

mevlutcan

Üye
kadeşim gece modunda kamerayı mümkün olduğunca sallamamaya çalış çünki lense giren ışık süzülerek alınır bu gecenin verdiği karanlık ortamda objelerin ayrıntılarını yakalamak içindir dikkat ettiysen daha çekmeden kamerayı oynat görüntü atlayarak ve bulanarak hareket eder o yüzden kamerayı oynatmaman lazım ve kişi çekiyorsan kişide hareket etmeyecek yoksa odaklayamaz

hocam teşekkür ederim fakat ben bu fotoğrafları gece moduna almadan çektirdim. gece modunda o sıkıntıyı bildiğim için ve telefonu fotoğrafımı çekmesi için acemisine (önüme gelene) verdiğim için gece modunda değil normal modda çekim yaptık.
bir ayar mı yapmam gerekiyor?

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
hocam teşekkür ederim fakat ben bu fotoğrafları gece moduna almadan çektirdim. gece modunda o sıkıntıyı bildiğim için ve telefonu fotoğrafımı çekmesi için acemisine (önüme gelene) verdiğim için gece modunda değil normal modda çekim yaptık.
bir ayar mı yapmam gerekiyor?

ekstra ayar gerekmez çekim modlarından gece modunu seç ayarlardanda sarsıntı önleme seçeneğini aktif yap kamerayı sabit tutabildiğin kadar sabit tut bu kadar gerisini makinaya bırak

Üst Alt