Samsung Wave II Kamera Testi(Panoramik ve Işığa Karşı Çekim)

Sponsorlu Bağlantılar

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave II Kamera Testi(Panoramik ve Işığa Karşı Çekim)

ğer Elinizde gelişmiş Bir Photo Editör Programı Var İse Resimleri İndirdikten Sonra Medya ve Cİhaz Bilgilerini Görebilirisiniz

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01, Reşwan, clonexcell ve 1 kişi daha

clonexcell

clonexcell

Üye

windows7 ayrıntılarını gösteriyor ek programa gerek duymadan, panaromik cok saglam cekiyor ısıgı tersten alırsan karanlık cekiyor herhalde ayarlardan düzenlenebilir

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
ışığı tersten alırsan tabiki karanlık çeker ters ışık denen bir şey var ve ayarlar ile telefon üzerinden engellemen zor (:

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
kamerada ışığa karşı modu var onunla çektim ve iyi bir açı yakalarsan gerçekten mükemmel pozlar alabilirsin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
panaromik çekimler harika :)

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
panaromik çekimler harika :)

tşk gerçekten kamera muhteşem görüntüler alıyor ben bile şaşırdım desem yeridir
bu arada haftalardır deniyorum ve şu kanıya vardım gerçekten bu kamera ile kaliteli görüntü almak istiyorsanız şunu yapın
1-çekim zamanınız ya sabah gün doğumundan hemen önce olsun yada gün batımından hemen sonra
Neden:Sabahın ve Akşamın ilk saatlerinde havadaki nem oranı çok az olduğu için ışık çok az kırılarak geliyor ve nesneler o okadar net çıkıyorki
2-Pozlama ayarınızı ortamdaki ışığa göre kendiniz belirleyin ki kamera otomatik modda pek fazla adapte olamıyor
3-En önemlisi bu ama ben zorlanıyorum bu konuda tlf ince ve hafif olduğu için sabitlemek zor oluyor sallanmalar hatalara neden oluyor bununda çözümü var anlık pozlamalar tabi zamanla oluşan bir refleks anı yakalamak denen kavram yani sahneyi tuttuğunuz anda çekim yapın ayarlamaya kalktığınız olay bitiyor zaten

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tşk gerçekten kamera muhteşem görüntüler alıyor ben bile şaşırdım desem yeridirbu arada haftalardır deniyorum ve şu kanıya vardım gerçekten bu kamera ile kaliteli görüntü almak istiyorsanız şunu yapın 1-çekim zamanınız ya sabah gün doğumundan hemen önce olsun yada gün batımından hemen sonraNeden:Sabahın ve Akşamın ilk saatlerinde havadaki nem oranı çok az olduğu için ışık çok az kırılarak geliyor ve nesneler o okadar net çıkıyorki 2-Pozlama ayarınızı ortamdaki ışığa göre kendiniz belirleyin ki kamera otomatik modda pek fazla adapte olamıyor3-En önemlisi bu ama ben zorlanıyorum bu konuda tlf ince ve hafif olduğu için sabitlemek zor oluyor sallanmalar hatalara neden oluyor bununda çözümü var anlık pozlamalar tabi zamanla oluşan bir refleks anı yakalamak denen kavram yani sahneyi tuttuğunuz anda çekim yapın ayarlamaya kalktığınız olay bitiyor zaten
:tşk: deneyeceğim

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
evet bencede harika bir hobi helede güzel sonuçlar alınca insan daha bir seviniyor ve azmediyor resimdeki mekanlar çalıştığım yer o pozları alacam diye girmediğim şekil kalmadı yukarı çık aşağı in eğil kalk :) yamuk yumuk oldum

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
:aha:

mustafa1800

Üye
telefnn kamerası kullanılmayı blince gayet mükemmel <3

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısın bilinçli kullanmak çok önemli

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
süper fotolar bakarken içim açıldı walla :)

fullwar

fullwar

Üye
Zafer çok güzel çekimler yapmışsın. Eline sağlık, telefonunun şarjı, fotoğraf hevesin hiç bitmesin. Wave II çok kaliteli bir alet olsada fotoğrafı seviyorsan ve bütçen el veriyorsa profesyonel bir kamera almanı tavsiye ederim. Fotoğraf benimde çok sevdiğim bir sanattır.

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
Zafer çok güzel çekimler yapmışsın. Eline sağlık, telefonunun şarjı, fotoğraf hevesin hiç bitmesin. Wave II çok kaliteli bir alet olsada fotoğrafı seviyorsan ve bütçen el veriyorsa profesyonel bir kamera almanı tavsiye ederim. Fotoğraf benimde çok sevdiğim bir sanattır.

çok tşk ederim fullwar düşüncelerin beni sevindirdi evet fotograf çekmeyi ve işlemeyi severim çünki aynı zamanda grafik ile uğraşıyorum buda beni daha da heveslendiriyor ama işten o kadar zaman ayırıp uzun uzadıya çekimler yapamıyorum düşüncem şimdilik şu hem taşınabilir olması hemde her an yanımda olması açısından tlf beni bir nebze de olsa idare ediyor ayrıca fotograf çekerken ışıkla oynamayı çok severim o da zaman ve sabır demek bu da bu yönden işim konusunda dezavantaj ama sana sonuna kadar katılıyorum profesyonel bir makinanın olması apayrı bir şey inşallah onuda alacam

mevlutcan

Üye
arkadaşlar ben en çok kamera konusunda mağdurum. gündüz çekimleri mükemmel fakat gece çok sıkıntı yaşıyorum. deklanşöre basınca odaklanıyor ama çekmekte zorlanıyor. gerçi kamera tuşumda yine sorun çıktı 2. defa kamera tuşunu onarmaları için servise vericem makinayı ama gel gelelim ki gece çektiği resimler çok bulanık. size çektiğim bazı fotoğrafları göstereyim, eğer bir eksik ayar yaptıysam lütfen yardımcı olun.

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
kadeşim gece modunda kamerayı mümkün olduğunca sallamamaya çalış çünki lense giren ışık süzülerek alınır bu gecenin verdiği karanlık ortamda objelerin ayrıntılarını yakalamak içindir dikkat ettiysen daha çekmeden kamerayı oynat görüntü atlayarak ve bulanarak hareket eder o yüzden kamerayı oynatmaman lazım ve kişi çekiyorsan kişide hareket etmeyecek yoksa odaklayamaz

Üst Alt