Samsung Wave I Orjinal IMEI'ye dönüş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nuggez

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave I Orjinal IMEI'ye dönüş
Merhabalar arkadaşlar,

Çoğunlukta merak edilenin aksine , telefonumu orjinal IMEI sine geri döndermek istiyorum. Satın aldığım arkadaş tarafından zamanında eski bir telefonun seri numarası yüklenmiş telefona.
Telefonumu bir donanım arızasından dolayı TELPA'ya götürdüm fakat seri numarası sıkıntısından dolayı alamadıklarını söylediler.
Bende şimdi kendimce telefonu eski IMEI sine nasıl dönderirim diye araştırıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

berkcombil

Üye
Şimdi cihazın zaten garantili yurtiçi cihazı ise niye başka telefonun imei atılmış bu önemli bir sorudur bence.İkinci olarak telefonu aldığın arkadaşına sor bakalım o imei değiştirme işlemini nerede yapmış.Öğrendikten sonra aynı yere gidip telefonun arkasındaki imei numarasını aynı şekilde yüklerler ama zamanında sana satan vatandaş imei değiştirdiğine göre orjinal imei'de hayır yok.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
orjinal imei değiştigine göre en yüksek ihtimal klonlanmış olmasıdır o yüzden senin yapa bilecegin hiç birşey yok başka imei attırsan bile telefonuna servis şase numarasından durumu ayıkacaktır arkadaşım

bulosele

Üye
Fabrika Ayarlarına geri dönülse olmaz mı acaba?

bulosele

Üye
Espri olsun diye yazmıstım zaten :))

bulosele

Üye
Merhabalar arkadaşlar,

Çoğunlukta merak edilenin aksine , telefonumu orjinal IMEI sine geri döndermek istiyorum. Satın aldığım arkadaş tarafından zamanında eski bir telefonun seri numarası yüklenmiş telefona.
Telefonumu bir donanım arızasından dolayı TELPA'ya götürdüm fakat seri numarası sıkıntısından dolayı alamadıklarını söylediler.
Bende şimdi kendimce telefonu eski IMEI sine nasıl dönderirim diye araştırıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Probleminize bir çözüm buldunuz mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt