Samsung wave-htc desire

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Cok uzulurum

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Hayırlı olsun güzel karar keşke bende böyle birine denk gelsem

senam38

Üye
bana sorarsanız 14.4 mbt bağlantı hızı ve androit olmasından başka tüm özellikleri waveden kötü bunu bil umarım menmun kalırsın sonuç ne 1 2 gün geçti hala cevap yazmadın durumlar nasıl kardeş

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Aldim abi. 125 tl verdim. tel 22 ay garantili. ekran hassasyti waveyle es ama kalitesi degil. bunuda 3.7'' le kapatiyo. malZeme kalitesi kasa olark hemen hemen ayni wavdeki saglmlik hissini kasanin bir bolumnde aliyrsn. icine gelirse android.. anlatma gerek yok. bi kac gun gcsn kullanayim cozeyim yeni bi topicle karsilastrmayi dusunyrm. teskkr ederim

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
Aldim abi. 125 tl verdim. tel 22 ay garantili. ekran hassasyti waveyle es ama kalitesi degil. bunuda 3.7'' le kapatiyo. malZeme kalitesi kasa olark hemen hemen ayni wavdeki saglmlik hissini kasanin bir bolumnde aliyrsn. icine gelirse android.. anlatma gerek yok. bi kac gun gcsn kullanayim cozeyim yeni bi topicle karsilastrmayi dusunyrm. teskkr ederim

mutlaka kıyaslamanı bekliyoruz:oke:

Shadowman07

Shadowman07

Üye
evet kardeş kıyaslarsan memnun oluruz.. bendede wave var ama vodafone kampanyasından desire almayı düşünüyorum ikiside durabilir kullanabilirim ama desire alırsam wave satabilirmde onun için incelemen önemli .. teşekkürler şimdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt