Samsung wave-htc desire

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave-htc desire
Telefnm 4 aylktr Teknosa 999. tl faturasi vardir. malum en son 2.0 olayndn sonra telefnmdan baya sogdm ve ayni sehirde olgmz bir htc desire ilanina takas teklifi yolladm uste para vermedn. adam kabul etti. ustune para isterse ne kdra kadr vermeliyim ve sizce bu takas ne kdr dogru
tesekkrler

veev

Üye
htc desire hd mi mini mi hangisi

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

1400 e alms asam 2 aylik ustune 150 tl istedi

TozteL

Üye

1400 e alms asam 2 aylik ustune 150 tl istedi

arkadaşım sen bu telefonu al üzerine 200 tl verimde benle takas et :D :D :d::d:

hsahin4

hsahin4

Üye
Büyük hata !!!
Ben 1 ay önce HTC Desire satıp Wave2 aldım. Wave'den sonra desire odun gibi gelecektir. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, tasarımı, kamera kalitesi asla Wave veya Wave2 ile kıyas edilemez. Ayrıca şarj sorunu var. 1,5 gün zor gider.
Ayrıca HTC desire Türkiye'den alınmışsa ve markete girebiliyorsan geçmiş olsun. Garanti dışı kalmışsın demektir. Çünkü root+Custom Rom yüklenmiştir.
Moralini bozmak gibi olmasın ama hata yaptın maalesef...

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Büyük hata !!!
Ben 1 ay önce HTC Desire satıp Wave2 aldım. Wave'den sonra desire odun gibi gelecektir. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, tasarımı, kamera kalitesi asla Wave veya Wave2 ile kıyas edilemez. Ayrıca şarj sorunu var. 1,5 gün zor gider.
Ayrıca HTC desire Türkiye'den alınmışsa ve markete girebiliyorsan geçmiş olsun. Garanti dışı kalmışsın demektir. Çünkü root+Custom Rom yüklenmiştir.
Moralini bozmak gibi olmasın ama hata yaptın maalesef...

Abicim tel vodfndan alinma nasl garanti disi olsn. adam aldgi gibi oldgunu kullanadgndn sattgini soyledi.malzeme kalitesi wavenin gercktn cok iyi htcyi bilmiyrm. ama adroid faktru var birda adamlar aşmslar. o telde word of warcraft oyununu online serverdn oynandgini gordm youtubede var. bu oyunu telden oynamak 150 tlye deger benm icin.badanin halide mAlum. saol dusuncelern icin

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
abi bende düşünüyorum ve çok ciddiyim kaç sefer yazdım tık yok sen nerden buldun bi banada yardım etsen çünkü bende senin gibi düşünüyorum

hsahin4

hsahin4

Üye
Eğer vodafone'dan alınmışsa ve modifiye edilmemişse, bu seferde Android Market'e giremeyeceksin. root edilmemişse boş alan sıkıntısı çekeceksin. Çünkü desire'da sadece 390MB dahili alan var ve uygulamalar root olmadan hafıza kartına kurulamaz.
Biraz araştırırsan daha ayrıntılı bilgiler elde edebilirsin. Başka merak ettiklerin varsa sorabilirsin. 1 ay kullandım ama Desire ve android konusunda oldukça geniş bilgilere sahip oldum.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
Eğer vodafone'dan alınmışsa ve modifiye edilmemişse, bu seferde Android Market'e giremeyeceksin. root edilmemişse boş alan sıkıntısı çekeceksin. Çünkü desire'da sadece 390MB dahili alan var ve uygulamalar root olmadan hafıza kartına kurulamaz.
Biraz araştırırsan daha ayrıntılı bilgiler elde edebilirsin. Başka merak ettiklerin varsa sorabilirsin. 1 ay kullandım ama Desire ve android konusunda oldukça geniş bilgilere sahip oldum.

kardeş peki htc desire hakkında düşüncelerin nedir wave ile kıyasladığımız da ?

Lacrymosa

Üye
Desire, Wave'den daha iyi bir telefon bu kesin bir şey. İşletim sistemi olarak çok daha iyi bir telefon. Andorid markete erişim yok. O canını sıkabilir. Wave + 150 TL = Desire bence güzel. Karşı telefonun faturasını iste. Sağlamlığını kontrol et.

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Desire, Wave'den daha iyi bir telefon bu kesin bir şey. İşletim sistemi olarak çok daha iyi bir telefon. Andorid markete erişim yok. O canını sıkabilir. Wave + 150 TL = Desire bence güzel. Karşı telefonun faturasını iste. Sağlamlığını kontrol et.

Tmm abi bakarim. market tarzi uygulamalar gelms marketi pek dert etmiyrm. elime gecsn wavede olsgu gibi garantiyi dert etmem fw atarm root atrm. saolun

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
ben wave htc desire gibi bir cihazla takas etmek istiyorum i9000de olur ama bulamıyorum ya üzerine parada eklerim sorun değil de nasıl buldun sen Hijacker_worm kardeş

sarph35

sarph35

Üye
Bende şuan her ikisinide kullanıyorum. Fark sadece wave1 benimki. Ben kurtuldum gözüyle bakıyorum. Kurtuldum ve Desireye kavuştum. İnterneti inanılmaz hızlı ve android oluşuda zaten badanın şuan ki halinde çok ama çok daha iyi. Kötü yanlarıysa evet samsungun tipi daha güzeldi, video kayıdı kat kat daha iyiydi ve kullanımı daha kolaydı ama alıştın mı Desire bir hayli kafi gelecektir.

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
abi bende düşünüyorum ve çok ciddiyim kaç sefer yazdım tık yok sen nerden buldun bi banada yardım etsen çünkü bende senin gibi düşünüyorum

Valla kardes suana kdr hep badayi savndm msjlarima bakabilrsnZ ama mwcye bile demo tanitmla cikan sistemden 2011 de 1.2 kiese geleck denipte gelmsndn bu sistmdn bsy gelmeycgini anladm. 2.0 i 4 ay bekledm. hayal kirikligini atlatr atlatmZ arastrdm sansima 1 tane geldi onuda direk aradm adm tamam yarn almaya bakmaya gitcm. kismetse artk. kasa + ekran wave kdr olamaz eminm ama iste android... ins yarn desireyle yazio olcam foruma :d:d

hsahin4

hsahin4

Üye
@Hijacker_Worm, yazdıklarını okurken zorlanıyorum, çünkü Türkçe'yi çok kötü kullanıyorsun. Hatta katlediyorsun diyebilirim. Lütfen buna biraz daha dikkat et. Lütfen...
Desire konusunda ise, zaten yorumlarımı ve zayıf taraflarını yazdım. İllaki android diyorsanız Galaxy S tavsiye ederim ama gerçektende pahalı. Yakında Galaxy Ace s5830 gelecek. Geçen hafta bu cihazı Belçika'daki MediaMart'ta test ettim. Oldukça şeker bir cihaz. Oradaki fiyatı 319 Euro, sanırım burada da 750-800 TL civarında piyasaya düşecek. Şubat sonu veya Mart başında Türkiye'de satılmaya başlanacakmış.

Orta seviyedeki bütçeler için biçilmiş kaftandır :

gs01

Üye
@Hijacker_Worm, yazdıklarını okurken zorlanıyorum, çünkü Türkçe'yi çok kötü kullanıyorsun. Hatta katlediyorsun diyebilirim. Lütfen buna biraz daha dikkat et. Lütfen...
Desire konusunda ise, zaten yorumlarımı ve zayıf taraflarını yazdım. İllaki android diyorsanız Galaxy S tavsiye ederim ama gerçektende pahalı. Yakında Galaxy Ace s5830 gelecek. Geçen hafta bu cihazı Belçika'daki MediaMart'ta test ettim. Oldukça şeker bir cihaz. Oradaki fiyatı 319 Euro, sanırım burada da 750-800 TL civarında piyasaya düşecek. Şubat sonu veya Mart başında Türkiye'de satılmaya başlanacakmış.

Orta seviyedeki bütçeler için biçilmiş kaftandır :

evet bahsettiginiz telefon türkiyeye geldi. geçen hafta mediamark'ta gördüm 760 tl gibi bir fiyatı var. hoş bi telefona benziyodu :oke:

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
    Konu Sahibi
Turkcemle ilgili bi sornm yok cok saol ne sordysam cvp vermek istersen ona cevp verirsin okuyamiyrsan cevap vermezsn olr biter ve duzelteck kisi sen deglsn telden yazdgm icin boyle.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
Hijacker_worm
kardeş wave göre bazı eksileri var ya:/(ekran,ses,video, dokunmatiği,malzeme kalitesizliği, şarj,kamera, hafıza)

şunu öğrendim samsung servis merkezınde bir abi bada için 1,5 yıl içinde kusursuz olucanı söyledi daha 1 yıl olmadı dedi eğer oyle demeseydi samsung galaxy s alıcaktım adam bana paranı boşuna harcama dedi bu sözün ardından ben hiçbirşey demiyorum yani :)

memnunum wave den adam kendini düşünüyordu istese satardı yani :/ kendiside kazanırdı

hsahin4

hsahin4

Üye
Turkcemle ilgili bi sornm yok cok saol ne sordysam cvp vermek istersen ona cevp verirsin okuyamiyrsan cevap vermezsn olr biter ve duzelteck kisi sen deglsn telden yazdgm icin boyle.

Bak lafı başka taraftan anlama, sinirleri hoplatacak cevaplarda verme. Ben seni adam yerine koydum ve "lütfen" kelimesini kullandım, "rica" ettim. ben sana Türkçe'ni düzeltecek kişi benim demedim. Merak etme ismini listeme yazdım, bundan sonra cevap falan yazmayacam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt