samsung wave hoparlör sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hikeskin2001

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave hoparlör sorunu
telefonun hoparlöründen parazit -cızırtı gibi bir ses geliyor.Ama kulaklık taktığımda ise sol kulaklıktan ses düzgün geliyor , sağda ise parazitli ses geliyor.
Ayrıca radyoyu açtığımda ise hem kulaklıktan hemde hoparlörden ses düzgün geliyor ama dğer seslerde açılıp kapanma , tuş ,mp3 vs gibi diğer seslerde bu parazit oluyor.Sizce hoparlör patlakmıdır yoksa yazılım la mı alakalı bir sorun var anlayamadım srevisi aradım elerindeki tlf la birdeneme yapıp böyle genel bir sorun olup olmadığına bakıp döneceklerdi. bekliyoruz bakalım.

:::burak:::

:::burak:::

Üye
telefonun hoparlöründen parazit -cızırtı gibi bir ses geliyor.Ama kulaklık taktığımda ise sol kulaklıktan ses düzgün geliyor , sağda ise parazitli ses geliyor.
Ayrıca radyoyu açtığımda ise hem kulaklıktan hemde hoparlörden ses düzgün geliyor ama dğer seslerde açılıp kapanma , tuş ,mp3 vs gibi diğer seslerde bu parazit oluyor.Sizce hoparlör patlakmıdır yoksa yazılım la mı alakalı bir sorun var anlayamadım srevisi aradım elerindeki tlf la birdeneme yapıp böyle genel bir sorun olup olmadığına bakıp döneceklerdi. bekliyoruz bakalım.

yazilimsal olsa kulakligada cizirti gelir,bence hoparlorde sorun var!

hikeskin2001

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık taktığımda da sorun var sol sağlam sağ kulaklıkta cızırtlı ses ve baya rahatsız edici

kaktusdream

kaktusdream

Üye
kulaklıktaki cızırtı jak tam oturmadığından oluyor genelde..

burtiburak06

Üye
başka bi kulaklıklka dene bence

mulli

Üye
arkadasim ayni sorun bende vardi telefonum 3 gun serviste kaldi telefona komple format atiyolar cizirti sorunu gidiyor yazilim hatasi oldugu kesin

Noks

Noks

Üye
inş yazılım hatasıdır. hayırlısı

silver021

silver021

Üye
hem hoparlör hemde kulaklıktan cızırtı geliyorsa %99 yazılımsal :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt