Samsung Wave GT-S8500 300 Liraya Satılık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave GT-S8500 300 Liraya Satılık
Arkadaşlar uzun bir süreden sonra Samsung Wave'imi satışa çıkarmaya karar verdim.Telefon'un yazılımında hiçbir sorun yok.Sadece dış tarafında biraz çizikler var.Telefonun ekranında ekran koruyucu var.Normalde yanında verilmeyen USB kablosunu da vereceğim.Sadece kutusu ve kulaklığı yoktur.Şarj aleti yanında,bataryasında hiç bir şekilde sorun yok.Fiyat olarak 300 lira düşündüm çabuk elimden çıkması için.Fotoğraflarını alacak kişiye atacağım.Sanırım sitede sorun var kabul etmiyor fotoğafları.

izmirly35

izmirly35

Üye
Hocam bırak allah aşkına 300 TL'ye Wave'mi olur hiç görende Nokia telefon satıyorsun zannedecek bu telefonun ederi her ne olursa olsun 400 TL'nin altına inmemeli diye düşünüyorum Saygılar ..

kakk

kakk

Üye
Hocam bırak allah aşkına 300 TL'ye Wave'mi olur hiç görende Nokia telefon satıyorsun zannedecek bu telefonun ederi her ne olursa olsun 400 TL'nin altına inmemeli diye düşünüyorum Saygılar ..
arkadaşa katılıyorum. geçen gün 2. el telefon alan bir telefoncuya gösterdim (wave 2) 400 e alırım dedi. sonuçta bu adamda kar yaparak satıcak.

kraldost

kraldost

Üye
ne ilginç insanlarız ya pahalıya çomak soktuğumuz yetmiyor ucuzada sokuyoruz Allah iyiliğinizi versin

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Satan kişi ikinci mesajında garantisiz demiş.Hanginiz yanaşıcaksınız garantisiz ürüne?
Ayrıca kraldost 'un dediği doğru satıcı fiyat belirliyor sizse gereksiz yorum yapıyorsunuz.

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
uzun zamandır bada 2.0'ı bekledim. galiba bu gidişle çıkacağı falan da yok. saygısız herifler kesin bir bilgilendirme tenezzülünde bile bulunmuyorlar. bu durumda galiba biz de satışa sunacağız. aslında benim bir sorunum yoksa da sadece bu umursamaz tavırları ve kullanıcısına olan bu saygısızlıkları yüzünden içim soğudu ve bu yüzden satıp başka bir marka almak istiyorum.

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Seçkin kardeşim haklı çok soğudum ben bu telefondan yarın ya 300 liraya satıcam sizlere ya da telefoncuya :( Almak isteyen varsa bana direk ulaşsın.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
para olsa alırdım ya fiyat gayet iyi.. bu arada garantisi bitti mi ? yoksa sende garantisiz mi aldın ?

opportunity9

Üye
satış devam ediyormu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt