Samsung Wave divx kayıt

Sponsorlu Bağlantılar

critic73

Üye
Ya arkadaşlar boş işlerle uğraşmayın artık tüm sitelerden hd kalitesinde filmler bilgisayarınıza indirilebiliyor. bil. usb kablosuylada cebinize gönderebiliyorsunuz ben bu yolla 8 gb kartı doldurdum seyretmediğim film kalmadı siz hala nelerle uğraşıyorsunuz... firefox kullanan herkez dowland helperden istediği filmi indirebilir saygılar.:megafon:

reis061

Üye
ya arkadaşlar divx tamam kurdum vod bölümünde register a divx derfifed device bölümüne tıklıyorum ama e mail falan soruyo bu bu kadar zormu bu ne yaa yokmu bunun türkçesi bi yardımcı olun lütfen...

frk_bulut

Üye
Teşekkürler ....

hardness

Üye
kayıt işlemini yapan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen.Bne kayıt aşamasında telefona 1 mb olan videoyu atıyorum sorunsuz.ancak oynatmak isteyince izniniz yok diyor..Yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler

zmatyar

zmatyar

Üye
ben wave yi kayıt ettirdim masa üstüne video yu yükledim USB kablo ile telefonada yükledim ama hala divx telefonda oynatamıyorum çıldırmak üzereyim yardımlar.

--------------- Ekleme ---------------

ben wave yi kayıt ettirdim masa üstüne video yu yükledim USB kablo ile telefonada yükledim bir güzel oynattım ama hala avi formatındaki kişisel videolarımda izniniz yoooooook diyor divx telefonda oynatamıyorum çıldırmak üzereyim yardımlar.
şu an ne yapacağımı şaşırdım

muratgucyetmez

Üye
ben wave yi kayıt ettirdim masa üstüne video yu yükledim USB kablo ile telefonada yükledim ama hala divx telefonda oynatamıyorum çıldırmak üzereyim yardımlar.

--------------- Ekleme ---------------

şu an ne yapacağımı şaşırdım

aynı sorun bende de mevcut. inan ne yapacağımı bilmiyorum

fieryyy

Üye
dvix player indirme linki hangisi oluyaya

besteci61

Üye
afedersiniz arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.odediğiniz kaytı işlemini yaptım fakat divx formatındakileri açıyo yanlız avi yada mp4 formatındaki videoları açmıyo.sitesindeki açıklamada en azından 4-5 formatı destekliyo diyo yoksa benmi başaramadım kayıt işlemini ama sizin dediğiniz gibi 1mb lık videoyu oluşturup telefonda açtım bu konuda yardımcı olurmusunuz?

ahmedi03

Üye
arkadaşlar ben yanlış yaptım farketmedim dvd ye yazdırdım şimdi yeniden deniyorum olmuyor nasıl kayıt edebilirim yeniden ne yapmam gerek telefonum wave 2 s8530 lütfen bilen varsa lütfen yardım edin şimdiden teşekürler

gokmen_ay

Üye
Peki sılver arkadaşım divx kaydetim telefona demo video yükledim şimdi divx flim seyretmek için hangi formattaki videoları yüklemem lazım? Ve telefona göre video yu convert etmek gerekirmi?

officialavarees

officialavarees

Üye
hmm

mendaski

mendaski

Üye
ben vod a sonra resgister e tıkladığımda mail ve şifre soruyo dediğinizi yapıyorum.ama neden bende başka sayfa çıkıyo.

metallica_42

Üye
bu anlatılanları yapıyorum en sona gelince divx to go dedi ilerleme gösteriyor ama halen bilgisayarı ve telefonu görmedi küçük videoyu tele attım direk telde açıyorum çalışıyor acaba aktif oldumu bu ne anlama geliyor.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
bu anlatılanları yapıyorum en sona gelince divx to go dedi ilerleme gösteriyor ama halen bilgisayarı ve telefonu görmedi küçük videoyu tele attım direk telde açıyorum çalışıyor acaba aktif oldumu bu ne anlama geliyor.

evet aktif oldu arkadaşım o küçük dediin videoyu oynatıyormu oynatıyorsa aktif demektir