samsung wave 723

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

torget

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave 723
Arkadaslar samsung wave 723 ile ilgili türkiye sitelerinde fazla bilgi bulamadim,ben bir haftadir cihazi kullaniyorum cihaz güzel.oyun yüklemek isteyen arkadaslar samsung kies tavsiye ederim ama laptop'a degil masa üstüne yüklerseniz daha iyi olur cünkü acayip kasiyor.kiesten bedava program oyun yüklemek cok avantajli,neyse belki benden daha bilgiye sahip arkadaslar vardir benimde onlara sorum olucak sadece kiesten degilde disardan bu cihaza program atamiyorum,mümkünmü? kieste skyfire yok onuda disardan yüklemeye calistim ama olmuyor tesekkürler bilgi paylastikca güseldir...

kömürkenti

kömürkenti

Üye
bende almayı düşünüyorum birisi için aslında bana yardım ederseniz çok iyi olur bende bir amanlar bunu almayı düşünüyodum bunun yerine wave 2 tercih ettim daha doğrusu elime para geçmişti neyse telefonun vide çekim kalitesi nasıl o konuda yardım edersen sevinirim

torget

Üye
    Konu Sahibi
telefon güsel wlan cözünürlük ama sana tavsiyemdir eger cok fazla para vericeksen nokia tavsiye ederim bu ilk samsung alisim bu program yükleme problemi nokiada yok mesela ovide cok basarili.ama kies falan cok yorucu isler be hem nokiada navigation bedava yinede sen bilin

kömürkenti

kömürkenti

Üye
ben nokia almam kardeşim zaten aradığı çok üksek bir segment deil yani parası çok fazla olmayacak. ama ben biraz da vodafone 945 üzerinde yoğunlaştım bu iki tel arasında seçim yapacam.
ya wave 723 yada vodafone 945

silver021

silver021

Üye
Kies haricinde tema widget vb şeyleri yükleyebilirsin. tam anlamiyla kiese bağli kalma. biraz uğraşi ve becerinle kendi temani ve widgetlarini hazirlayip kullanabilirsin. hatta samsung üzerinden bunlari paraylada satabilirsin. programlari kies harici sadece spooflayarak yükleyebilirsin.

torget

Üye
    Konu Sahibi
anladim desem yalan olur :) silver anlattigin seyleri resimli olarak buraya yüklersek paylasirsak olmazmi? biraz ugras ister herhalde ama yinede sen bilirsin ben biraz widget le ugrasim.

silver021

silver021

Üye
Ya arkadaşim resmi atmam mümkün deil ben bu siteye cep telefonuyla girebiliorum ewde net yok :) ama misal normal bir htc widgetını alıp türünü değiştirip boyutlariylada oynarsan kendi telefonuna bluetooth araciligiyla atarak kullanabilirsin. bada sdk temalarinida kendi programiyla sunuyor zaten. bilgisayara kurulum icin googledan badanin resmi sitesinden tema yaratma programini indirebilirsin. istedigin gibi temanida azir eder kullanirsin. spoof olayinda ise ücretli uygulamalarin kirilmiş versiyonlari telefonun hafiza kartinda apps bôlümüne kopyalayip rahatlikla calistirabilirsin. yani durum bu vaziyetteyken symbiandan daha özgür bir sistem oldugunu sana taahüt etmisken gidipte farkli bir cihaz alman saçma kaçar. sana önerim wave 2 yi 800 e sifirindan alip 4 5yil kafa rahatligiyla kullanmandir. yada wave 1 in ikinci elleri 600 650 arasi piyasaya düsmüsken biraz incelyip acele karar vermeden en iyi telefonu almani sana tavsiye ediyorum.

alibyr

alibyr

Üye
arkadaşlar telefonu 2 haftadır kullanıyorum tam anlamıyla müthiş bir telefon orta seviye olmasına rağmen üst klasmandaki telefonlara çok yakın hatta üst seviye denilebilir.Alacak olan arkadaşlara tavsiyee ederim BADA samsung apps sayesinde isteiğiniz oyun widgetleri indirebilir telefonunuzu güncel tutabilirsiniz.NOKİA ile kıyaslayan arkadaşlara nokia adından başka hiçbir özelliği olmayan hala Symbian işletim sistemi kullanan bir cihazları kullanıcının sinirini bozmaktn başka bir şey değill..!

emrah0020

emrah0020

Üye
arkadaslar telefonu satacam wave723 var daha alalı 3 hafta oldu hiç bi sorunu yok ve 2 yıl da garantili düsünen varsa konusalım. üst modelini alacagım için satıyorum

dahmet55

Üye
arkadaslar telefonu satacam wave723 var daha alalı 3 hafta oldu hiç bi sorunu yok ve 2 yıl da garantili düsünen varsa konusalım. üst modelini alacagım için satıyorum

ne kadar istiyorsun telefona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...