samsung wave 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amfibik

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave 2
samsung wave 2 almayı düşünüyorum nette gezinirken flashla fazla sıkıntı yasşıyormuyuz?Bir de e book okuyabiliyormuyuz bu telefonda?özellikle ebook benim için önemli şimdiden teşekkürler.:bye2:

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Evet arkadaşım e book okunuyor hemide 10 numara tabii 3.7 inc ekran olunca sahanee..... Flash olayına gelince sıkıntı çekenler yanlış yapanlar badanın flası biraj karışık saybian gibi deil.... Onlarda manuel yaparken zorlanıyolar dogal olarak..... ama bu teli almamak için birsebep olmamalı bence.....

• Beğen
Tepkiler: amfibik

amfibik

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşım e book okunuyor hemide 10 numara tabii 3.7 inc ekran olunca sahanee..... Flash olayına gelince sıkıntı çekenler yanlış yapanlar badanın flası biraj karışık saybian gibi deil.... Onlarda manuel yaparken zorlanıyolar dogal olarak..... ama bu teli almamak için birsebep olmamalı bence.....
teli almayı düşünüyorum özellikle kamerası cezbediyor ve birde social hub olayı.birşey daha sorayım face de herhangi bir bildiri geldiğinde telefonda gözüküyor mu?(yani biz kontrol etmeden sanki msj yada çağrı gelmiş gibi htc de yukarıda notification direk gözüyor onun gibi)

akdenizx

akdenizx

Üye
amfibik , facebook yada diğer sosyal ağlardan herhangi bir hareket meydana geldiğnde ( mesaj, eklenti, foto etc ) anında ekranınzda beliriyor. ve ayrıca ileti sesi calıyor. ha bunu sureklı acık bırakırsanız ne şarj dayanır nede kontor o ayrı mesele ancak ıstedıgınız ozellıkler mevcut.

• Beğen

amfibik

Üye
    Konu Sahibi
peki bu beyaz ekranda sarı bir şerit vede kamerada pempelik var filan diyorlar sizdede var mı?(varsa sinir edici boyuttamı?):hmmm

akdenizx

akdenizx

Üye
Hayır bende öyle bir sorun yok ! ne kamerada pembelik ne de şerit olayı var..

--------------- Ekleme ---------------

Ek olarak şimdi çektiğim bir fotoğraf ve cekime sırasında ekranın görüntüsünü ekliyorum. umarım faydalı olur..

• Beğen
033mehmet

033mehmet

Üye
bende sadece biraz ısınma sorunu var

alikartall

Üye
o sorunları ben yaşamadım gece bir video çekimi var onada bayıldım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt