Lynchey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben şimdi gidip telefonu telpa ya verdim,çalışan kadının dedigini söyleyim size. bu tür olaylarda anakart değişio dedi senin boot uçmuş dedi :S nedemek bu?
Kardeş şu an itibarı ile aynı sorun benim de başıma geldi.Sen ne yaptın sorunu çözdülermi? Lütfen yardım et?
Teşekkür ederim karde.Ben de en yakın zamanda göndercem garantiye umarım hallolur benimki de..bende samsung 8500 kullanıyordum ılk basta vıdeoları gordum ılgımı cektı yuklemek ısterken hata verdı tel acılmıyordu tel garantıye verdım kıesden guncelleme yaparken baglantı koptu dedım tel yapıldı geldı eskı halıne dondu ustelık herhangı bı ucrette odemedım sımdı kıesden yukleme zamanını beklıyorum eger guncelleme yapmayı dusunen arkadaslar varsa rıske gırmeyın en ufak hata telefona zarar verıyo
Herkeze selamlar,bada 2.0 güncellemesini yaparken program hata verdi warning : security fail!! diye yabancı bi forumda o hatanın nedenının telefonun sarj aletini cıkarıp taktıktan sonra düzeldiğini yazmışlar,bende onu denedim fakat telefon komple gitti açılmıyor şuan usb den görmüyor,sarj aletını takıncada sarj olmuyor ilgilenip yorum yazan herkeze teşekkürler.Telefonu her hangi bir telefoncuya götürsem halledilebilirmi?
----------Eklendi @ 01:01:00 ---------- Yazıldı @ 00:48:42 ----------
Yokmu yardımcı oalcak kımse napayım cöpemi atayım telefonu şimdi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?