PriZm
Üye
Tahmin yürütüyorum.Ve o zamana kadarda o kadar deli gibi hızlı hafızaların gelmeyeceği kanısındayım.10 yıl sonra teknoloji veya diğer alanlarda neler olacağını bilmediğimiz için şimdiden böyle bir kanıya varmak doğru değil.
Tamamen haklısın. Adamların elinde teknoloji var ama adamlar resmen süzgeçle veriyorlar. Kepçe ile dağıtsalar ne olur sanki.Bunlar kapitalizm oyunları. 3G çıktığında herkes telefonunu degistirmek istedi. 4G'de de aynısı olacak. HD teknolojisi çıktı, herkes televizyonlarını yeniledi. Şimdi de 4K diye bir teknoloji uydurmuşlar, fu ll HD'den 4 kat daha iyi çözünürlük sunuyormuş. Dünya tüketim çılgını oldu. Tasarruf etmeyi düşünen yok (ben dahil).
Bu arada bildigim kadarıyla şarj konusunda 4G, 3G'ye göre daha fazla şarj tüketiyor.
Türkiye'de olduğunu düşünün bunun. Saniyede 10GB veriyi yazan diskiniz olduğunu da düşünün. Ama bakın başta ne dedik? Türkiye'deyiz. Kota n'olacak?
Saniyeler içinde adil kullanım kotasını geçince hızınızı çekerler 3mbps'ye.
3g ile 4g arasında fark yokmuş ne desem bilemedim aslında 3310 ile note 3 arasında pek fark yok bence3g ile 4g fazla fark yok. 3g tr de alt yapı sağlam olsun yeter. Iki de bir şebeke 2g 3g değişiyor . Demekki 4g gelince biz yine 3g zor buluruz
Saniyede 1mb3g ile 4g fazla fark yok. 3g tr de alt yapı sağlam olsun yeter. Iki de bir şebeke 2g 3g değişiyor . Demekki 4g gelince biz yine 3g zor buluruz
Tr de fark yok tabi3G ile 4G arasinda fazla fark yok derken?
Saniyede 1mb
Saniyede 10mb evet hiç fark yok :-P
Sanslısın o kunudaBen 45 yaşında kullanacam o zaman fazla geç değil
Aynen diri vücutluyken kullanabilecemSanslısın o kunuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?