samsung u700 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

mthn

Üye
    Konu Sahibi
samsung u700 sorun
samsung u700,de avea hat kullanıyorum..

ilk sorum, ekranın ortasındaki TR AVEA şeklindeki şebeke yazısını nasıl kaldırabilirim?

ikincisi, bazı zamanlar telefonun üstünde, üzerinde çizik olan bi telefon simgesi çıkıyor ve arama yapmaya çalıştığımda "sadece acil aramalar" diyor. telefonu kapatıp açıyorum değişmiyor. şebeke seçimini otomatik.ten manuel'e aldığımda bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.. acaba bu hattan mı kaynaklanır yoksa telefondan mı?

teşekkürler..

gkemiksiz

Üye
cihazının içerisinde soğuk lehim problemi olabilir bir servise göstermende fayda var arkadaşım, o yazıyı da ekran ayarları bölümünden kaldırabilirsin..

mzy18

Üye
aynı problem bende de oldu. daha telefonu nisan ayında aldırdım. bu ay problem oldu telefonda. arkadaşımızın da dediği gbi: arama yapılamaz işareti çıkıyor telefonda.açıp kapatıyorsun ama düzelme olmuyor. şbeke seçiminde avea yapıldığında bzn düzelio bzn gene bozuluo. çoğu zmn ne arama yapılıyor, ne msj atılabiliyor. ama şebeke full çekiyor gösteriyor. genelde bu şarjdan sonra oluyor... bin pişman oldum nokia dan vazgeçtiğime. hatla ilgili bi problem deil. çünkü nokia da düzgün çalışıyor. bu garanti kapsamına girermi acaba? telefonu yollasak...

murat55_

murat55_

Üye
ıgrenc bu samsung yaaa kız arkadasıma aldım avea hat kabul etmıyor

mulur

Üye
5800 xm var bugün durduk yere yukardaki turkcell yazısı gitti tel çekiymuş gibi görünüyo ama sadece acil aramalar dio yardım edin :S

fatih2584

Üye
ya bn hattı takıyorum hattı tanımıor bi daha oLmuştu bndan önce bi kaç kere takıp düzeLdi sonra ama şimdi hç düzeLmior neden acaba ??

düleyman

Üye
:bann:dik
he lamurat 55_ la valla bemimkinide çalıştırmıyoçok haklısın

tea kolik

Üye
samsung u 700 güncelleştiremiyorum cannot authenticate phone diye hata veriyo nasıl çözebilirim?

Takipçi Satın Al

Üst Alt