Haber Samsung TV alana Galaxy Tab E ve Galaxy S6 hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung TV alana Galaxy Tab E ve Galaxy S6 hediye
Samsung, yeni SUHD TV cihazını alanlar için müthiş bir kampanya başlattı.

Teknolojinin birçok alanında başarılı faaliyet gösteren Samsung, herkesin hoşuna gidecek bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Samsung SUHD TV alanlara Galaxy Tab E ve ya Galaxy S6 cihazları hediye ediliyor.

Özellikle akıllı telefon segmetinde büyük beğeni kazanan Samsung, teknolojinin birçok alanında kendini göstermeye devam ediyor. Galaxy serisi adı altında sunduğu cihazlarla büyük beğeni kazanan Samsung, güzel bir kampanya başlattı. Geçtiğimiz ay CES 2015’te SUHD televizyonlarının duyurusunu gerçekleştiren Samsung, başlattığı kampanya kapsamında bu model televizyonları alanlara Galaxy S6 akıllı telefon ve ya Galaxy Tab E tablet cihazlarını hediye ediyor.

1 Kasım tarihine kadar Samsung SUHD televizyon alanlar Galaxy S6 ve ya Galaxy Tab E cihazlarına sahip olabilecekler. Bu kampanya şimdilik Hollanda Samsung mağazalarında geçerli. Yapılan açıklamaya göre kampanya stoklarla sınırlı. Kampanya kapsamında Samsung’un yeni Tizen işletim sistemine sahip SUHD TV’sini alanlara siyah veya altın renginde Samsung Galaxy S6 veya siyah renginde Galaxy Tab E cihazları ücretsiz olarak verilecek. Samsung, başlattığı bu kampanyadan oldukça ilgi bekliyor. Samsung’un bu güzel kampanyasının yakın zaman içerisinde ülkemizde de gerçekleştirmesini bekliyoruz.

http://www.maxicep.com/elektronik/e...galaxy-tab-e-ve-galaxy-s6-hediye-h205510.html

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

Emre

Üye
Kampanya o kadar cazip geldiki 4 tane almaya karar verdim. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Buğra
lazye

lazye

Üye
Kampanya aslında fena değil de ülkemizde olacağını sanmıyorum

man20

man20

Üye
Bekleniyor...

Rygebin

Rygebin

Üye
Fiyatıyla s6 ve tableti 5 e katlıyordur zaten.. :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu haber yapıldığında hemen vatandan suh tv baktım en ucuzu 8000tl oha dedim o zaman bir zahmet telefon versinler dedim

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Firmada satış stratejisi nasıl belirleniyor acaba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

MaxipmaN

Üye
ilk önce rusyaya dağıtılacakmış :naughty:

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
TRye gelirse güzel olabilir :eller:

hikmet366

hikmet366

Üye
En ucuz tv ne kadar? Ve Türkiye e bu gelmez böyle televizyonlar Türkiye'de varımdır

4MaGuS

4MaGuS

Üye
En ucuz tv ne kadar? Ve Türkiye e bu gelmez böyle televizyonlar Türkiye'de varımdır
sayfanın üst kısmını okursan "bu haber yapıldığında hemen vatandan suh tv baktım en ucuzu 8000tl oha dedim o zaman bir zahmet telefon versinler dedim" dediğimi görürsün Vatan'da şuan var ancak çok pahalı

• Beğen
Tepkiler: Buğra
hikmet366

hikmet366

Üye
sayfanın üst kısmını okursan "bu haber yapıldığında hemen vatandan suh tv baktım en ucuzu 8000tl oha dedim o zaman bir zahmet telefon versinler dedim" dediğimi görürsün Vatan'da şuan var ancak çok pahalı
Televizyon 5000 tlye geliyor ucuz

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
adam 1000 liralık tv ye böyle cihaz vermez zaten :ehe

KAYIP-ADAM

Üye
Fiyatta kampanya'ya göre arttırılıyordur tabiki pek avantajı olduğu söylenemez :)

Üst Alt