Samsung telinizde 5 tane pro aynı anda çalıştırm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kralkaptansu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung telinizde 5 tane pro aynı anda çalıştırm
şuan samsung telimde 5 adet java oyunlarını aynı anda açabiliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR

15097

15097

Üye
Zaten en fazla 5 tane açılıyor :kıskıs:

lordufuk

lordufuk

Üye
:kop:

kralkaptansu

Üye
    Konu Sahibi
Zaten en fazla 5 tane açılıyor :kıskıs:

ben minimize etmekten bahsediyorum eskiden sadece 1 tane java programini minimize edebiliyordum şimdi bi kod girdim maximum bişe cıktı
örnek:bi yandan opera mini de surf yaparken onu minimize edip diger yandan herhangi oyun oynayabilirsin
not telim samsumg gt-c5510

.BlueTR

.BlueTR

Üye
yav he he
starda 3uygulama minimize edilirken bu telefonda 5uygulamayı rüyanızda açarsınız:ehe

TheCower

TheCower

Üye
Cihazdaki 3 mb rami ne kadar güzel kullanıyorsunuz :D

• Beğen
Tepkiler: _artiss_ ve seytan_avcisi
15097

15097

Üye
Ne kodu girdin?

kralkaptansu

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum ama 4 uygulamayı aciyorum 5 incide bellek dolu diyor ama sadece 5 inci uygulama da böyle diyor oda cok fazla önemli degil 5 inciye gerek yok :D

15097

15097

Üye
Girdiğin kodu söylesene bi :hmmm

ddr-?

Üye
Kodu ver bizde deneyelim belki bizimde olur

15097

15097

Üye
Kardeşim 3mb'cık ram'de 5 java uygulaması çalıştırmak büyük başarı gerçekten ama bize neden söylemiyorsun onu merak ettim :) insanın inanası gelmiyor :evet:

kralkaptansu

Üye
    Konu Sahibi
bu kod bazı modellerde çalışmayabilir ilk önce bunu *#6984125*# yaz sonra cıkıcak menüde 4 te bas sonra master olarak bunu *#9072641*# yazın gelecek menude 8 e bas sonra 3 e bas son olarak 2 ye bas ordan 5 sec sonra aşagı gel kaydet de telefon yeniden baslayacak bu kadar calıstıralanlar söylesin

15097

15097

Üye
daha bastan kaybettim ben ses artırma kodu arıyordum bu kodu yazınca ekrana ayar şeyi falan gelmiyordu benim telefonumda işlemiyordu bu kod yinede tesekkürler, keyifli forumlar :)

kralkaptansu

Üye
    Konu Sahibi
daha bastan kaybettim ben ses artırma kodu arıyordum bu kodu yazınca ekrana ayar şeyi falan gelmiyordu benim telefonumda işlemiyordu bu kod yinede tesekkürler, keyifli forumlar :)

sanada kardeşim :D

15097

15097

Üye
yoksa benim cihazın 98 mb rami var :naughty: :ehe :P:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
5 tane açılıyor cidden ben yaptım oldu ama başka yerlerden yapılıyor star ve montede.
birde normal fwde kodlar çalışmaz çünkü seasia firmware yüklü oluyor ilk alındığında.
bu kodlar avrupa fwsinde çalışmakta sadece.
asia içinde başka vardır mutlaka.

15097

15097

Üye
o ilk menüyü açabildim farklı bir kod ile ama diğer kodu bulamadığım için 2.yeri açamadım araştırayım en iyisi :)

- - - Eklendi - - -

o ilk menüyü açabildim farklı bir kod ile ama diğer kodu bulamadığım için 2.yeri açamadım araştırayım en iyisi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt