Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Telefonlar Format Atma
Sponsorlu Bağlantılar
kronaim
Üye
Saolll...........
tragedie
Emekli Yönetici
arkadaşlar ben daha denemedim benim tel devamlı ekran gidip geliyor d880 format atıcam ama numaralar ve müzikler vs silinirmi
frk_25
Üye
Benim D720 var ama Format esnasında kapandı açılmıyor telefon 5 6 gün sonra açıldı kaldığı yerden devam etti ? bi zarar qördümü telefon?
kompresto
Üye
kardes lütfen yardım et samsung c260 modelinde öle bi hata çıktı arama engelleme var. kaldıramıorm. dediin formatı denedim fakat kapanıo acılıo telefon o kdr :/
matraq053
Üye
eyw hacı cok saol
cenk_1910
Üye
Samsung starda denenmıstır çalısıyor tesekkurler
tragedie
Emekli Yönetici
d-880 de Denendi çalışıyor
tercanbal
Üye
G 600'de sizin verdiğiniz kodu kullanarak daha önce format atmıştım; yalnız önceden yüklediğim cep sözlük hala duruyordu. Format atınca her şeyin silinmesi gerekmiyor mu? Paylaşımın için eline sağlık. Teşekkürler.
sensinn
Üye
sağolasın j700 de çalışıo
karaprensssss
Üye
M620 de de oldu
engin652
Üye
Kardeşim Sağolasın Samsung F210 Oldu Yanlız Bu Fabrika Ayarlarını Geri Yüklüyor Tam Bi Format Değil HardFormat Lazım Bana....
sasdaspas
Üye
hiç terettüt etmeyin çalışıyo
zafer_9
Üye
kardeşim bu format atma değil bu fabrika ayarlarına geri döndürme
mustafa bilgin
Üye
eline sağlık usta
Figo_78
Üye
teşekkürler
wittiyy42
Üye
sağolasın kardes bende bunu arıyordum
rezonans_ibo
Üye
samsung sgh i 600 de oluyormu acaba ?
ercan033
Üye
valla ben beceremedim
matte77
Üye
thanks for knowledge
grazd
Üye
Samsung e830 format ladımız zaman ayarları tekrar yüklemek gerekiyomu yani program yüklemek gerkiyomu
--------------- Ekleme ---------------
Format attımız zaman tekrar programları yüklemek gerkiyomu yoksa otamatik yüklüyomu